Mi történne az országgal, ha az EU elzárná a pénzcsapokat?
# 20 Nem külföldön élek, csak abszolút megértem azokat akik így döntenek.
De valószínűleg én is kimegyek ,,rabszolgának", csak még befejezem a tanulmányaimat a magyar állam akarom mondani a ti pénzeteken. :DDDDDDD
Lehet pukkadni. :))
# 22 Te csak ne kételkedj így láthatatlanban semmiben sem 😉
Engem meg ősszintén nem érdekel hogy rám hogyan tekintenek, addig amíg jobban meg tudok élni kint mint itthon. Ennél többet én nem kívánok csak azt hogy a munkámat becsüljék meg és meg tudjak belőle élni oly módon hogy ne keljen sem nekem sem pedig a családomnak nélkülöznie semmilyen téren. Na itt ez nem fog összejönni, hacsak nem mutyizol meg nem adót csalsz meg egyéb finomságok amihez nekem nincs gyomrom.
A hazaszeretet meg a nemzettudat szép dolog, de megélni belőle nem fogsz tudni legalábbis itt biztos nem... És erről a tényről nem tehet senki sem (még a drága politikusaink sem), egyszerűen ilyen a magyar gazdaság jelen pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!