A Fidesznek nem lenne célszerű a fiatalkk támogatása és itt tartása az országban, ha azt szeretnék, hogy legyen, aki a jövőben kitermeli nekik a hasznot?
Még ha jók is lennének az életkörülmények, ez a homofób, parasztos, vallásos, nosztalgiázó, gyerekszülésre koncentráló életséma, amit a kormány propagál, egyszerűen pszichológiailag megviselő egy világra nyitott, modern fiatalnak.
Szaud-Arábiában sem élnék szívesen, pedig ott kilométer magas felhőkarcolókra van pénz.
Magyarországon nem anyagi, hanem szellemi elnyomás van, így még ha 300.000-re is emelkedne a minimálbér, és felére csökkennének az árak, akkor sem érezné magát jól itt a legtöbb fiatal.
Bulgáriában, Kubában, vagy Szerbiában például jóval szegényebbek az emberek, mégis szívesen élnék akár ezek közül bármelyikben, akár rosszabb színvonalon is, csak a fejlődni akarást, a nyitottságot, a vidámságot lássam.
Amelyik fiataloknak tetszik ez az ország, azok azon vidéki fiatalok, akik ingerszegény környezetben nőttek fel és nem sokat tudnak a külvilágról, azok akiket sikeresen agymostak a konzervatív szüleik, meg az alt-rightosok, akik vissza akarják forgatni az idő kerekét, mert fasiszta hímsoviniszták.
4.
Az, hogy azt írja, hogy élne ott, nem azt jelenti, hogy akkor azonnal kiköltözik.
Főleg, ha a nyelvet se beszéli.
Egyébként meg jól beszél, a magyar fiatalok komolyan elhiszik, hogy Magyarország a világ legrosszabb helye, közben meg...
Ők teszik azzá.
Szerintem aki össze-vissza beszél, az te vagy.
Pont, hogy ha így gondolkoztak volna a szülei, mint a mai fiatalok tobbsege6, akkor nem létezne.
"Magyarország a világ legrosszabb helye"
Nem ezt mondtam.
"Ők teszik azzá."
Persze, véletlenül se Viktorka, Kásler, Semjén, meg a híveik.
"vajon belegondol abba hogy ha a szülei is így gondolkoztak volna ő nem is létezne?"
És? Kértem, hogy létezhessek? Nem. Puff, megtörtént, most már akkor megélek valahogy.
Egyébként nem akarok gyereket, mert
1. Ennek a kormánynak nem fogok gyereket csinálni
2. Túl van népesedve a Föld és szerintem aki gyereket akar, annak sokkal etikusabb dolog örökbe fogadni egy csecsemőt, mint létrehozni a nyolcmilliárdodik embert
3. Transznemű vagyok, tehát ha lesz egy párom vele még hivatalosan nem is fogadhatok közösen örökbe egy gyereket és nem számítanánk családnak a magyar törvények szerint, tehát ha így valódi család akarnánk lenni, úgyis külföldre kéne költöznünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!