Mi a véleményetek róla hogy Mészáros Lőrincről utcát neveztek el már Győrben?
2018. nov. 23. 18:58
1/10 anonim válasza:
Én egyetértek ezzel, mégis csak egy üzletember zseniről van szó.
2/10 anonim válasza:
Élő emberről nem lehet utcát elnevezni, a történelmünk pedig elég hosszú ahhoz, hogy legyen még egy híresebb Mészáros Lőrinc innen-onnan. Például:
4/10 A kérdező kommentje:
azt hittem csak szivatnak mikor mondták hogy menjek hétfőn ebbe az utcába
2018. nov. 23. 19:16
5/10 anonim válasza:
Kérdező, szerintem töröltesd a kérdésed!
Nagyon gáz, hogy meghirdeted ország-világ előtt a tudatlanságodat.
Az még hagyján, hogy nem tudod ki volt Mészáros Lőrinc, de az a minimum, hogy gyanúsnak kellett volna lennie, hogy a te Mészárosod még él és virul.
6/10 anonim válasza:
Na és szerintetek nem a gazszerelo miatt nevezik el az utcát? Ez csak ürügy.... Van mire fogni h nem az okosabb vagyok mint cukerbergrol van elnevezve pedig de
7/10 Koplárovics Béci válasza:
"Na és szerintetek nem a gazszerelo miatt nevezik el az utcát? "
A nemzet gázszerelőjét még senki sem ismerte, amikor azt az utcát már úgy hívták. Egy 1971-es térkép:
8/10 anonim válasza:
Ebben az országban még ez meg kéne lepjen valakit.
"Ilyen nincs! A Mediaworks székhelye Szolnokon a Mészáros Lőrinc utcában van"
Nem nem a gázszerelő az mi.
9/10 anonim válasza:
Pedig el lehetne nevezni, lölőkéről utcát, itt Győrben a többség kőgazdag, szénné keressük magunkat, sok Tiszántúli amikor eljön szinte beszakad a feje a jólétünktől.
10/10 anonim válasza:
Még egy ilyen s_gg kérdezőt. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!