Mire fel keresnek 1,3 millát az államtitkárok?
1,3 millió forint egy állami vezetőnek abszolút nem sok. Egy normál cégnél egy középvezető keres ennyit.
Persze van egy csomó irigy proli, aki még soha nem látott egyben ennyi pénz és nem is tett ennek érdekében semmit. Az ellenzék pedig szépen tud ezzel polgárt pukkasztani, de a normális ember ilyenen nem akad fenn...
Én is osztom az előttem lévő véleményét 1,3 millió az tényleg nem sok az állami vezetésben, elvégre csak 4000 eurós fizetésről beszélünk csak (Ami hétköznapi mércével tényleg nem kevés pénz, de azért egy államtitkárhoz képest eléggé annak tűnik)... Én azt hittem ennél jóval többet keres.
A kérdésre válaszolva valószínűleg nem a két szép szeméért lesz valakiből államtitkár, gondolom sokat szenvedett, tanult, dolgozott míg idáig eljutott. Gondolom én ezt nagy naivan aztán kitudja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!