A Fideszesek komolyan beveszik még ezt is, hogy Gruevszkit Soros miatt kell beengedni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 18:13
1/10 anonim válasza:
Természetesen, amit a viktor mond az szent és sérthetetlen, az úgy van és kész. Akinek más a véleménye az hazaáruló soros bérenc.
2/10 anonim válasza:
Kik irogatnak mostanában ilyen demagóg úszító kérdéseket?
3/10 mindentudó99 válasza:
Figyelj ide én a fideszre szavaztam de én nem gondolok semmit erről az egészről. Fogalmam nincs ki ez az ember. Gyanítom a többi 10 millió magyar se tudta még pár napja. Most vagy bűnöző vagy nem. Itt van példának a Gyurcsány. Még mindíg szabadlábon. Ki érti ezt?
4/10 anonim válasza:
Nyilván. Ha kiadják akkor a sorosbérencek kezére jutna ugye, azt pedig nem lehet megengedni. Elvégre ő ismerte fel először Sorosban a Sátánt, minden bajok okozóját.
5/10 anonim válasza:
Ezzel a logikával bármely köztörvényes bűncselekményt elkövető politikus kérhet és kaphat menedékjogot Magyarországon. Ez a magyar willcommen culture.
Kiskirályok, diktátorok Magyarország az utolsó menedék !
Várunk szeretettel.
6/10 anonim válasza:
Sőt, most hogy Gruevszkit beengedtük, ideje lenne kitenni Sorost az egész pereputtyával együtt...
7/10 anonim válasza:
"mindentudó99 ...... én a fideszre szavaztam de én nem gondolok semmit erről az egészről." Na te igazán egy igazhitü vagy. Nem tudsz/gondolsz semmit csak gyorsan egyet Gyurcsányozol. Te egy igazi OV katona vagy!
8/10 anonim válasza:
Politikában azt hogy éppen ki ünnepelt hős és ki száműzött, főleg az dönti el, melyik oldal van hatalmon és ki tartja kezében a média nagyobbik részét. A történelmet is a győztesek írják.
Orbán azért engedte be Gruevszkit, mert szerinte a korrupció szolgálhat magasabb érdekeket. A demokrácia és a jogállamiság csak egy ruha a nemzet testén.
9/10 anonim válasza:
Ha valaki tényleg azt gondolja hogy a korrupció bármilyen magasabb érdek miatt megengedhető, innen már csak egy lépés emberek bebörtözése, likvidálása a magasabb a érdek miatt.
10/10 anonim válasza:
Én komolyan beveszem, mert reménykedem hogy a szemem láttára együtt fognak ülni az összes ganéval akire áprilisban szavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!