Nem a Fidesszel van baj, hanem a társadalommal?
na igen, a legtöbb ember csak a fűtött szobából osztja az észt, mert a hidegbe kimenni tüntizni már nem olyan kényelmes.
amúgy megfigyeltem, hogy annyi önjeljelölt "politikus" van az országban, nem értem miért nem alapítottak már egy pártot.
Igen, sajnos a legtöbb ember, hát fogalmazzunk úgy hogy ne legyen sértő, hogy nem túl magas intelligenciájú, megvezethető, illetve valami rejtélyes okból nem akar jól élni.
Ezzel együtt ez még senkit nem jogosít fel rá hogy ezt a mentális gyengeséget kihasználja, tehát a fidesz attól még egy bűnszervezet lesz hogy sokan tapsolnak neki.
"Ha a Fidesszel probléma van, akkor miért nem tüntetnek az emberek, miért szavaznak rájuk ennyien?"
Azért szavaznak rájuk mert egyrészt az ellenzék egy bohózat, másrészt meg rohadtul nincs válságban az ország.
"Azért szavaznak rájuk mert egyrészt az ellenzék egy bohózat"
Ezt a logikát soha nem értettem, hogy nekem azért kellene a Fideszre szavaznom, mert nem tetszik a Jobbik vagy az MSZP.
De majd valaki biztos elmagyarázza.
"Igen, sajnos a legtöbb ember, hát fogalmazzunk úgy hogy ne legyen sértő, hogy nem túl magas intelligenciájú, megvezethető, illetve valami rejtélyes okból nem akar jól élni."
Milyen szerencse, hogy akad olyan lángelme is mint te, aki lealacsonyít szinte egy országot mintha ő lenne a legokosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!