Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen telhetetlen a magyar?

Miért ilyen telhetetlen a magyar?

Figyelt kérdés
Mindenki sír a kevés fizetés miatt. Kérdem én, mire nem elég havi nettó 150ezer forint? Kaját tud venni, igaz nem puccos éttermekben meg mekiben kell enni, nem kell minden nap főtt kaját enni és kész. Ki lehet bírni minden második nap kenyéren felvágottal, semmi bajod nem lesz. Ruhát lehet venni, nem kell minden héten új márkás cuccot venni, vigyázni kell a holminkra és kész. Egy évig teljesen jó egy középkategóriás 5-6ezer forintos cipő pl. 2-3 pólóval meg 1-2 olcsóbb farmerrel el lehet lenni. Kaja van, tető a fej felett van, kérdem én, mi kell még ezen kívül? Az a baj hogy a magyar minden szir szarra elszórja a pénzt, okos telefon meg hülye mozi filmek, egészségtelen gyorskaja, márkás cucc felvágni, stb.
2018. nov. 17. 18:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem te Észak-Koreában jó otthonra lelnél.

Fizut nem kapnál,ergo a pénzen agyalástól megkímél az állam.Nem kell Mekiben és új divatos ruhára elszórnod a pénzed.Megkapod a fejadagod a kajából és az állam által jóváhagyott szabvány öltözéket.Az új frizura frusztrációtól se kellene tartanod,ugyanis szintén pár közül választhatnál,amit szintén állam bá' ír elő.Okostelefonra,sőt Internet kiadásra se lenne gondod.

Ha mégis néha az ember beleunna a nagy jólétbe és elkezdene másképp gondolkodni,akkor beutalnák egy komfortos munkatáborba.Ingyen kaja és fitness (kalapácsos kőtörő crossfit gyakorlatok napi 18-20 órában) 10-30 éven keresztül.

Ingyen előadások heti szinten (amikor épp kifújod magad egy jó kis fitness után),hogy mégis milyen jó a rendszer ahol élsz.Jobb mint a mozi.A fene se nézné,ha ilyen jó alternatíva van helyette.

A Bölcs Vezér mégis csak jobban tudja mi a jó neked.

Nem is értem a hülye hontársaimat miért nem írunk Viktornak,hogy be kellene vezetni az ottani rendszert...

Sokkal jobb és szebb volna Magyarország...

2018. nov. 19. 09:34
 22/23 anonim ***** válasza:
69%

Hogy mennyi a megfelelő fizetés, abba most nem mennék bele. De az viszont biztos, hogy aki ilyen összegekkel megelégszik, attól tönkremehet a gazdaság, jöhetnek csalók és hamiskártyások, és jöttek is.

Eredményt csak az tud elérni, aki mer nagyot álmodni. Akkorát persze, amire képes is. Nem álmodozást mondtam.

2018. nov. 19. 12:10
 23/23 anonim ***** válasza:
51%
Akkor te éljél havi nettó 150 ezerből, te agymosott fideszes barom.
2018. nov. 20. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!