Miért ilyen telhetetlen a magyar?
Szerintem te Észak-Koreában jó otthonra lelnél.
Fizut nem kapnál,ergo a pénzen agyalástól megkímél az állam.Nem kell Mekiben és új divatos ruhára elszórnod a pénzed.Megkapod a fejadagod a kajából és az állam által jóváhagyott szabvány öltözéket.Az új frizura frusztrációtól se kellene tartanod,ugyanis szintén pár közül választhatnál,amit szintén állam bá' ír elő.Okostelefonra,sőt Internet kiadásra se lenne gondod.
Ha mégis néha az ember beleunna a nagy jólétbe és elkezdene másképp gondolkodni,akkor beutalnák egy komfortos munkatáborba.Ingyen kaja és fitness (kalapácsos kőtörő crossfit gyakorlatok napi 18-20 órában) 10-30 éven keresztül.
Ingyen előadások heti szinten (amikor épp kifújod magad egy jó kis fitness után),hogy mégis milyen jó a rendszer ahol élsz.Jobb mint a mozi.A fene se nézné,ha ilyen jó alternatíva van helyette.
A Bölcs Vezér mégis csak jobban tudja mi a jó neked.
Nem is értem a hülye hontársaimat miért nem írunk Viktornak,hogy be kellene vezetni az ottani rendszert...
Sokkal jobb és szebb volna Magyarország...
Hogy mennyi a megfelelő fizetés, abba most nem mennék bele. De az viszont biztos, hogy aki ilyen összegekkel megelégszik, attól tönkremehet a gazdaság, jöhetnek csalók és hamiskártyások, és jöttek is.
Eredményt csak az tud elérni, aki mer nagyot álmodni. Akkorát persze, amire képes is. Nem álmodozást mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!