Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak itt sokan magas...

Miért akarnak itt sokan magas fizetéseket? Nem a munka öröméért dolgozik mindenki?

Figyelt kérdés
2018. nov. 16. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem akartam, csak hozzám vágták.
2018. nov. 16. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Khm..

"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét. A trollkodás idővel a kevésbé agresszív, inkább viccesebb gúnyolódást, élcelődést jelentő tevékenység jelzőjévé is vált, amivel fontosabb, komolyabb témák, személyek is nevetségessé tehetők, ezzel egyfajta kritikai élt adva. Korábban ilyen jellegű „trollkodás” volt például a politikusok karikatúrái."

2018. nov. 16. 19:26
 13/17 A kérdező kommentje:

Itt a definíció alapján te vagy az egyetlen troll.

2018. nov. 16. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Ősi dakota mondás: A munka öröméből nem laksz jól. (+nem vehetsz belőle házat és autót és nem tarthatsz el belőle 3 gyereket)
2018. nov. 16. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Akkor elég sokat kell még fejlesztened a szövegértésed.
2018. nov. 16. 20:00
 16/17 A kérdező kommentje:

A mezőgazdaságban dolgozók nem halnak éhen.

2018. nov. 16. 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jobb megélhetés, nyugodt körülmények megteremtése miatt.

Nekem a munka öröm lenne mert alapvetően szeretem csinálni amit csinálok, csak akkor lesz igazi az öröm amikor megkapom érte a normális fizetségemet.

Ha a nettó 250-280 ezret megkapnám nettóban!!! azt mondom hogy oké, annak már örülnék, azzal már el lennék sokkal kényelmesebben.

Betudom osztani a pénzemet, de nem mindegy mennyi energiámat, szabadidőmet verem el azzal hogy számolgatok, meg tervezek, hogy maradjon is azért.

Na meg persze én is a fiatalok táborát erősítem akik autót, házat szeretnének vásárolni. Szeretnék egy normális fiatal autót, nem szalonból vadiújat, hanem egy 3-4 éves használtat maximum, de arra ilyen fizetések mellett az életbe nem lesz pénzem. Kis lakásról sem merek álmodni, nem hogy egy normális családi házról. Hitelbe nem vágok bele, semmi szín alatt sem, mert látom sokan mennyire vergődnek, el bukják a házukat, autójukat, kilakoltatják őket, vagy ha nem, olyan összegeket tiltanak le minden jövedelmükből hogy az ész megáll.

2018. nov. 16. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!