Valójában azért húzunk kelet felé mert a magyar kultúra is keletről gyökerezik?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 12:13
11/20 anonim válasza:
Teljes mértékben azért. A magyaroknak sajnos az oroszok életmódja rettenetesen szimpatikus.
12/20 anonim válasza:
"A KORMÁNY az, ami kelet felé húz."
És a magyar kormányt kik szavazzák meg, te okos? Az izlandiak? A maorik?
13/20 anonim válasza:
De nem ez alapján a tényező alapján szavazták meg. Abból, hogy a magyar kormány mit képvisel egy ügyben, még közel sem biztos, hogy az reprezentatív a népre vonatkozóan. A nép elsősorban a migráció és az erős gazdaság alapján szavazott a Fideszre. Hogy emiatt a nép akkor nyilvánvalóan imádja a stadionépítést és mindenki elégedett a putyinizmussal meg az iskolarendszerrel is, az teljesen téves következtetés.
14/20 anonim válasza:
Nincs attól felemelőbb mint Bulgáriával küzdeni az utolsó helyért.
15/20 anonim válasza:
nem #4eske. dagadt Viktorodat a nyugati politikusok kerülik mint a leprást. marad a többi diktátor
16/20 anonim válasza:
Keletázsiai nép vagyunk. Az őshazát ha megnézed meglátod. A gyökereink onnan származnak. Több ezer éves genetikát nem lehet felrúgni száz év alatt.
17/20 anonim válasza:
Ha megkérhetlek, egyesszámban húzz.
18/20 anonim válasza:
Azzal ugye tisztában vagy, itt a történelem során jó nagy genetikai keveredés alakult ki?
19/20 anonim válasza:
Én ugyan nem szavaztam rájuk! Szimpatikus? 40 évig küzdöttünk hogy megszabaduljunk az oroszoktól! Nem emlékeztek? Ki a franc akar megint az uralmuk alatt lenni? Utána meg azért küzdöttünk hogy az EU befogadjon! Most meg az se jó! Magyaro elidegenít mindenkit maga körül az idióta politikájával! Ezért jöttem el mert nem látom a kiutat az Orbánból. Nem is megyek haza már amíg élek az is biztos mert nem lesz jobb!
20/20 anonim válasza:
sokkal inlább azért, mert nyugat felől fogy a levegő. Csak nem tudom, akkor merre fogunk fordulni, ha esetleg pár éven belül Orbän megint beduzzog valamin és márbnem akar Putyinnak sem pattogni, aztán jönnek majd az "üzenjük Moszkvának" plakätok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!