Ti lehetségesnek tartjátok, hogy a Fidesz jót tett volna velünk, ha bevezeti az internetadót?
Édesanyánam azt mondta nekem, hogy az ilyen mondani valót egyszerűen ignorálni kell. Ő 1960-ban született és ugyanúgy megkapta ezek a mai fiatalok kezdetű mondatokat, pedig akkor még internet sem volt.
Kérdező, attól, hogy te nem tudod kihasználni még nem olyan rossz. Aki itt magányos, ahol több helyen ismerkedhet az net nélkül is az lesz.
Az internet tehet arról, hogy Magyarországon nem lehet megélni heti 40 óra melóból?
Mindig tanul valamit az ember.
Kérdező, neked olyan okos logikád van, mintha 100 éve könyveket akartak volna égetni egy országban, mert azok a rohadt könyvek tönkreteszik az emberi kapcsolatokat. Nem érzed égőnek, hogy már 100 éve is begyepesedettnek számítottál volna?
Egyáltalán miért olyan rohadt fontos, hogy én netezés helyett lemenjek kocsmázni a prolik közé csak azért, hogy kényszerből emberek társaságában legyek, miközben nem is akarok?
A szokásos "bezzeg régen jobb volt minden" szöveg. Akkor pattanjunk vissza a fonó korába, dédanyáink idejébe? :)
A másik dolog, ami még így utólag eszembe jutott, hogy szerintem ma jóval több az intellektuálisan fejlettebb ember, mint ahányan a te gyerekkorodban voltak. Az ilyen emberek pedig igénylik a magányt, mert bőven elvannak saját maguknak is, nincs szükségük ahhoz másokra, hogy jól érezzék magukat.
Mielőtt a komcsi pajtásaid szétvertek volna mindent és piedesztálra emelték volna a primitív proli és a paraszti létet, igenis sok művészlélek élt még Magyarországon is, akik teljesen jól érezték magukat úgy, hogy egyedül lehetnek a saját kis világukban és alkothatnak a szenvedélyükön belül. Írók, szobrászok, költők, festők, zongoristák, stb.
Képzeld, nem mindenki igényli, hogy folyamatosan bunkó prolik között töltse az életét. Sok embernek magányra van szüksége, hogy gondolkodjon, merengjen az életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!