Orbán Viktor és a Fidesz milyen intézkedéseket tett a fiatalok támogatása érdekében?
Egy elkeseredett anyuka vagyok. Fiam nagyon Fidesz és Orbán Viktor ellenes, amit őszintén nem értek. Nemsokára végez az egyetemen és folyamatosan azt hangoztatja hogy ki fog menni külföldre. Pedig nagyon sokat segített nekünk Orbán Viktor, karácsonykor a kapott Erzsébet utalványból vettünk neki ajándékot, a szintén kapott krumpliból csináltam neki a kedvenc ételét, rakott krumplit. Milyen más országban kapnak az emberek ilyeneket a miniszterelnök úrtól? Mert szerintem sehol máshol! Nem akarom hogy elmenjen, féltem is, mert a TV-ben sokszor látjuk miket művelnek külföldön a migránsok, nem akarom hogy őt is bántsák. Bármilyen ész érvet mondok neki, nem tudom meggyőzni és egyre jobban utálja a Fideszt. Mindig valami korrupcióról beszél amit azt se tudom honnan szedi, TV-ben sose hallunk róla, ha tényleg lenne már bemondták volna.
Segítsetek meggyőzni hogy maradjon itthon, nem akarom hogy külföldre menjen!
"Már 5 éve élek a németeknél, de engem meg fognak ott ölni"
Ez már csak idő kérdése. Lehet hogy jövő héten már nem írkálsz ide.
Csak én érzem, hogy a kérdező egy orbán promóter troll?
Milyen ajándékot vettél erzsébetutalványra, zsírt meg kiflit?
"Milyen más országban kapnak az emberek ilyeneket a miniszterelnök úrtól?"
Más országokban nem bóvli utalványokat, szép kártyákat, meg bóvli szarokat osztogatnak, hanem versenyképes bért biztosítanak aki dolgozik, ami záloga egy biztos megélhetés megteremtésének.
Jó kis troll kérdés:D
Bár igaz is lehetne akár...
Látod Orbán Viktornak,ilyen életképes emberek kellenek,mint te anyuka,aki a krumpliból nem paprikás krumplit,hanem mennyi ételt készít,rakott krumplit.
Eszembe jut egy mese,amiben a lány szalmából aranyat készített.Te is azon a szinten vagy:D
A Fidesz rengetegsok intézkedést tett a fiatalok támogatása érdekében:
- Lázár János gyermekei például elég fiatalok és már egész kicsi korukban luxusingatlanokat írattak a nevükre
- Orbán Viktor fiatal kislánya és veje közpénzből állhatott a saját lábára, tanulhatott Svájcban, viselhet 13 milliós gyémántberakásos karórát.
- Orbán fiatal kisfiának saját szektát gründoltak, ahol nagynak és okosnak érezheti magát.
- Matocsy György a fiatal kisfiának saját sajtót vásárolt és közpénz jellegét elvesztő közpénzekkel támogatta a családját.
- Pesti Imre fideszes képviselő fiatal fiacskájából pekingi nagykövetet csináltak
- A III. kerületben fideszes képviselő fia és menyasszonya kapott szociális alapon önkormányzati bérlakást is például.
- Andy Vajna csak egészen fiatal nőket támogat és vesz feleségül.
Ezer módon, ezerféleképpen támogatja a Fidesz a fiatalokat!
Magyarázd el a fiadnak, hogy szükség van rá itthon, Magyarországon! Mert a fiatalokat támogató programokat csak itthoni adófizetők pénzéből lehet finanszírozni tovább.
Maradjon itthon, fizessen adót egy életen át, azon szent cél érdekében, hogy a fideszesek fiatal gyermekei viszont külföldre mehessenek tanulni, vagy akár nagykövetnek!
Ez olyan cél, amiért érdemes maradni és szolgálni a hazát!
Minden szeretetünk és köszönetünk az Öné Miniszterelnökünk.
Mindig gondoljon ránk, mi Önnel vagyunk, amikor azt a sok szemét, gazembert kell hallgatnia és HAZANKAT, A MAGYAROKAT KELL VÉDENIE!
RENGETEG ERŐT, EGÉSZSÉGET, MINDEN JÓT KÍVÁNUNK ÖNNEK ÉS CSALÁDJANAK. GRATULÁLUNK SIKEREIHEZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!