Léteznek valóban a névtelen migránsbankkártyák, vagy ez is kormánypropaganda?
Egyelőre csak kormányközeli forrósokban olvastam róla.
Csakhogy nem lep meg, ha az ellenzéki média hallgat róla akkor is ha létezik, ahogyan az sem lep meg, ha a kormánymédia ír róla, de nem létezik.
Lehetne külpolitika témában is, de magyar vonatkozású a kérdés.
Természetesen a fidesz megint össze-vissza hablatyol és hazudik hogy az agymosott szavazóit hergelje.
"Mondjuk, ha nem egy index cikkel támasztanád alá hanem valamiféle független forrással"
Ha esetleg vennéd a fáradtságot és felmennél az unhcr oldalára megtalálnál mindent. A kártyáknak országos/régiós korlátozása van, van ami csak Görögországban működik, amit a közel-keleten osztogatnak azok meg csak ott.
John_McClane nevű felhasználó válasza:
"Mondjuk, ha nem egy index cikkel támasztanád alá hanem valamiféle független forrással"
Ha esetleg vennéd a fáradtságot és felmennél az unhcr oldalára megtalálnál mindent.)
Ahogyan az előtted írt hozzászólásom azt mutatja, felmentem az oldlara, s elolvastam.
kb 10 éve kérdezem magamtól, hogy miért ne lehetne a bankkártyák pinkódja helyett biometrikus azonosító, ujjlenyomat olvasó a boltok kártyatermináljain.
a technológia több mint 10 éve létezik, elég nehéz volna egy lopott bankkártyát felhasználni levágott ujj nélkül, ahogyan az is gyanús lenne ha a boltban valaki egy levágott ujjal próbálná igazolni, hogy a kártya az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!