Hogy nyerhetett a fideszes jelölt több százalékkal mint amennyit kapott?
Lementek a választások. Tisztán emlékszek hogy lehozta a helyi újság hogy milyen lett az eredmény. Akkor még arról írtak hogy 67-33%-ban érkeztek a szavazatok a KOMPLETT ellenzék javára.
Tehát a fideszes jelölt a szavazatok harmadát birtokolta, de egyedül, így nyert. Nem örültem neki, de elfogadtam, reális eredmény lett.
Ám nemrég szembejött velem a hivatalos eredmény: az állami eredmények szerint 49%-ot kapott az adott fideszes jelölt.
Ez lehetetlen, a 30% még reális volt, hisz megoszlott a többi szavazat 3 másik ember között ( bár már a közvélemény kutatások is a jobbikos jelöltet hozták ki a legnépszerűbbnek ), de az 50% lehetetlen.
Hogy lehetnek mások az állami eredmények mint az akkori, friss eredmények?
"Hogy lehetnek mások az állami eredmények mint az akkori, friss eredmények?"
Mármint az akkori, friss _közvéleménykutatási_ eredmények? Nos, azok annyit is érnek...
1# az országgyűlési választások
2# igazad van. Engem is zavarnak a bevándorló angol és svéd vendégmunkások...
3# csakhogy nem közvélemény kutatás volt, hanem eredmény. A választások után. És az akkori eredmény nem egyezik azzal, amit később hivatalosan közzé tettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!