A dk-sok mit látnak még mindig Gyurcsányban amiért annyira hűen kitartanak mellette?
Csúfosan leszerepelt mint miniszter, elárulta a magyar embereket és az akkori pártját is. Mostanra már csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő iszákos celeb politikus, aki az évi 1 milliárdos bevételű cégei mellett kétlem hogy rászorulna arra, hogy a parlamentben politizáljon a fizetéséért.
Józanul szinte már alig áll ki a porondra prédikálni.
Egyértelmű hogy az 5-6%-os támogatottságával nem fogja megváltani a világot, soha nem fog már hatalomra kerülni, sőt még a Fidesz kormányzását se tudja már befolyásolni.
Ennek ellenére a hívők még mindig hűen támogatják, teljesen elfelejtik mennyi kárt okozott az országnak. Kimondhatjuk hogy a dk-ság már amolyan "szektás" vallásnak számít?
"A bakijai pedig emberinek mutatják."
Ezt én is bírom benne egyébként, meg azt, hogy laza: tényleg, ha összefutsz vele a piacon, pólóban-farmerban mászkál, és simán leáll veled beszélgetni, és jófej. Csomó fiatal szelfit csinál vele, szerintem ezért is népszerű, közel tud kerülni az emberekhez.
Igazából sosem szavaztam rá, de bírom. Nagyot csalódtam az Lmp-ben is, és a Jobbikban is a választások óta. Gyurcsi pártjára viszont mindig azt mondják, hogy az egyetlen párt, ami belül stabil. Gyurcsány egy nagyon érdekes jelenség szerintem, nem csak egyszerűen paprika Jancsi.
Érdekes jelenség, csak ne engedd még egyszer a kormányzat közelébe! Ott jó helyen van ahol most van, ő is élvezi és mások is.
Én két dk-st ismerek, az egyik egy huszonéves fickó, a másik egy idősebb nő. A következő választ adták, mikor kérdeztem, mit bírnak Gyurcsányban: srác: "vagány, fiatalos, van piros converse cipője is, nem játssza az eszét". nő: "szép szál, magas férfi, van kiállása".
Hát jó...
"Csúfosan leszerepelt mint miniszter, elárulta a magyar embereket és az akkori pártját is."
Ärulás ugyan történt, csak a szereplőket keverted össze. Az mszp volt az, amelyik ocsmány módon szúrta hátba a saját miniszterelnökét. Ugyanis azért nem csináltak semmit, mert be voltak sz.arva, nem vällalták fel a reformokat. Amíg ígérgetni kellett, beálltak Gyurcsány mögé. Majd szépen magára hagyták.
"Mostanra már csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő iszákos celeb politikus, aki az évi 1 milliárdos bevételű cégei mellett kétlem hogy rászorulna arra, hogy a parlamentben politizáljon a fizetéséért."
Iszákos? Ezt mire alapozod? Feltűnési viszketegség? A politika nyilvános műfaj, ha esetleg újat mondtam vele.
Miután szépen kisakkoztad, hogy nem a fizetés motiválja, esetleg nem gondolkodtál el azon, hogy akkor talán tenni akar?
"Józanul szinte már alig áll ki a porondra prédikálni."
Ez az ország tele van mindenféle szakértővel. Absztinens vagyok, tehát elég rosszul reagálok az ittas emberekre, de még így sem tudom megállapítani minden esetben, ha valaki piás. Neked ez hogy sikerül?
"Egyértelmű hogy az 5-6%-os támogatottságával nem fogja megváltani a világot, soha nem fog már hatalomra kerülni, sőt még a Fidesz kormányzását se tudja már befolyásolni."
Igen. Ha így marad, akkor valóban nem. Talán azon dolgozik, hogy ez változzon? Most attól tekintsünk el, hogy ezt jól, vagy rosszul teszi.
"Ennek ellenére a hívők még mindig hűen támogatják, teljesen elfelejtik mennyi kárt okozott az országnak. Kimondhatjuk hogy a dk-ság már amolyan "szektás" vallásnak számít?"
Persze. Ugyanúgy, ahogy a fidesz. Rengeteg kárt okozott az országnak, mégis támogatják. Akármekkora mocskot tesznek, a hívek bőszen védik őket.
Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!