Miért utálják annyian Orbán Viktort amikor annyi jót tett Magyarországért?
"Néhány idióta pattog itt a GYK-n, akik azt hiszik, bármit büntetlenül megtehetnek."
Hát tényleg lehet, hogy a GYK-s hozzászólásomért is jön majd értem az a bizonyos fekete autó az egyik éjjel, és elvisz az Andrássy útra terror házát nézegetni, és meg is mutatják rajtam, bizonytalan ideig, hogy mi hogy működik.
Presztizsberuházás?
A minap 4 órát álltam sorba a Felcsúti-kisvasút pénztáránál, hogy elővételbe tudjak jegyet venni jövő vasárnapra...
Erre most felébredtem.:)
#7 Az is lehet, hogy arra gondol, hogy a kötelező túlmunka óra számát megemelik, annak kifizetésére pedig ráér a munkáltató három évig, de legalább az se kötelező, hogy a két pihenőnapot együtt adja ki a munkáltató, és erről is ő dönt...
Ja hogyha a három év alatt az összes dolgozónak a túlmunkát nem akarja kifizetni, akkor elég annyit tennie, hogy "eladja" a cég mindenét mondjuk tesónak, nem fizet adót, amit a cég maradékából jó esetben kiegyenlít, de inkább nem, a dolgozók meg hoppon maradnak.
Szerintem ez sokaknak nagyon jó lehetőség a gazdagodásra. Boldogulni kell, nem nyafogni, a lehetőség adott! Hajrá Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!