Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért esik a Forint? Mit fog...

Miért esik a Forint? Mit fog tenni a Fidesz?

Figyelt kérdés
brutális forintgyengülés van, dehát miért, hiszen itt a megváltó, isten, mindentudó FIDESZ és Orbánka... nesze neked életszínvonal javulás
2010. jún. 25. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Egyértelmű, hogy a válságot Gyurcsányék okozták."

A magyarországi (belső) válságot egyértelműen gyurcsányék okozták a 26. havi nyugdíjjal meg a 18. havi fizetéssel még anno 2006-ban.Aztán 2009ben jött egy világválság ami bennünket egy teljesen padlóra küldött gazdasággal ért utol.

2010. jún. 25. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Mosta svájci gazdaság erősödött, hála a devizahiteleseknek.
2010. jún. 25. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

A forint esésének okai:

1.: Kósa, Szijjártó (tényeket elferdítő, szerencsétlen kommunikáció)

2.: Orbán, Navrasics, Varga (a pénzpiacok szerencsétlennek ítélik a kormány tervezett gazdaságpolitikáját)

3.: Egyéb (nem számottevő, és nem tehetünk ellene semmit, ezért nem lényeges)

A Fidesz várható lépései:

1.: sarik bele

2.: lekommunikálja

3.: elfedi a tisztogatással

Az én várható lépéseim:

1.: nem tartok forintot

2.: kiviszem minden vagyonom az országból

3.: súlyos esetben ki is költözök (pedig szerettem a szabad Magyarországot)

2010. jún. 25. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

dolgozzanak persze, aztán fél, 1 év múlva mi lesz? addig hányan mennek tönkre, hányan veszítik el lakásukat, autójukat, életüket?

Sok embereel találkoztam, aki ugyanezt mondta. van benne igazság, de azért az abszurd, hogy a mindenre hitelt felvevő emberek butaságát az állam küszöbölje ki. senki sem kényszeritette ezeket az embereket a hitelfelvételre.

Mi tudunk 10 éves autóval járni, nálunk bizonytalanabb anyagi helyzetű családok meg 1-2éves kocsikkal szaladgálnak.

Elismerem, hogy Kósáék nagy butaságot követtek el, van több olyan dolog amivel nem értek egyet a fidesszel(pedig rájuk szavaztam és nem bántam meg).A nagy változásokhoz idő kell. Én bízok bennük és remélem, hogy nem fogok csalódni.Ennél többet nem tudok tenni

2010. jún. 26. 11:02
 15/16 A kérdező kommentje:

pont 10 éves az autóm és hitelre vettem, más hitelem nincsen

Aki meg lakáshitelt vett fel és most 60ezer helyett több tízezerrel többet fizet, hááát nem hiszem hogy tehet róla

2010. jún. 26. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
kivételek mindig is voltak/lesznek.el kell terjednie a bérlakásoknak, úgy mint nyugaton és nem lesz ilyen probléma
2010. jún. 26. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!