Miért aggályos, hogy Vajna Tímea magánrepülővel vitte a macskáját Amerikába állatorvoshoz?
Nem provokálni szeretnék, Fideszes sem vagyok, viszont ezt nem értem.
Tudom, hogy Andy Vajna hogy kapcsolódik a Fideszhez, illetve ez miért szúrja sokak szemét, viszont ő ezt leszámítva is egy nagyon gazdag ember lenne. Miért ne tehetné meg ezt a felesége, ha megengedte neki és ehhez van kedve? Hiszen a pénzével mindenki azt kezd, amit csak akar.
Azt is tudom, hogy Magyarországon sokan nehéz helyzetben élnek (sőt még annál is rosszabban), de ezért a gazdagabb ember ne engedjen meg magának luxus dolgokat? Például, ha az én kutyám napi szinten csirkemellfilét eszik, a szomszéd gyereknek viszont évente 1-2x jut csak, akkor én rossz vagyok?
Szerintem nem így volt.
Arról volt szó, hogy a nőnek bizonyos időt Amerikában kell töltenie, talán még nem is állampolgár, nem tudom.
És mert neki mennie kellett, vitte a macskáját is magával
És a cicust Mo-on viszi állatorvoshoz, magyar orvos műtötte is valamivel.
A férjének meg van elég pénze a repülőre.
Egyáltalán, hol írták ezeket, ami a kérdésben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!