Amikor egy új politikus bemutatkozik, akkor miért azzal kezdi a bemutatkozást hogy neki mennyi gyereke van?
Bármikor egy új polgármester vagy képviselő TV-ben, újságban új politikusként kezd, még egyet sem láttam aki nem azzal az unalmas szöveggel kezdte hogy ő XY stb. ennyi és ennyi db gyönyörű (ezt is mindig mondják) gyereke van.És hogy ő azoknak büszke édesapja.
KI A F***T ÉRDEKEL!!!!!!!!!
A magánügye hogy hány borjú ellett a családjában.Nem érdekel!!! Az érdekel hogy mi a programja és mivel teszi jobbá azon emberek életét akik megválasztották!!!!
Ha téged nem is érdekel, de pl. engem igen. Sőt, engem az is érdekel, hogy mik-kik voltak a szülei.
De ő inkább a saját családjáról beszél, amit ő maga épített föl.
Programokról pofázni jó pénz reményében könnyű. A gyerekei meg ott vannak nyilvánvaló felelősségvállalásnak.
ENGEM ÉRDEKEL!
Ez még Magyarországon nem is akkora divat. Egy amerikai elnöki kampányban nem csak megemlítik hogy hány gyerekük van, hanem folyton mutogatják a kameráknak a boldog családot. Az az oka hogy a hétköznapi ember azt gondolja magában hogy "jééé ez a politikus is ugyanolyan ember mint én; átlagos polgári életet él, olyan rossz ember csak nem lehet".
De amúgy meg miért háborodtál fel ezen ennyire? Nincs gyereked és idegesít ha másnak van?
Azon háborodtam fel hogy az hogy van e gyereke vagy nincs az a magánügye ahogy magányügye a szexuális szokásai vagy hogy mi a vallása. Magánemberként foglalkozzon a gyerekeivel de amikor politikus akkor az a szakmai feladat hogy politikus.
Én például grafikus vagyok de mégsem azzal kezdem az ügyfeleimmel a tárgyalást hogy nekem mennyi gyerekem van mert az ügyfél szempontjából ez teljesen irreveláns és semmi köze nincs a témához.
Most akkor hogy van, van külön a magánember, meg külön a dolgozó ember? Mitől meddig? Deréktől fölfelé meg lefelé, fele-fele? Vagy hogy?
Aztán meg engem nem is tehén ellett istállóban; embergyereknek születtem családba, és nem grafikusgyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!