Melyek azok a mutatók, amikkel Magyarország jelenleg benne van az Európai országok rangsorának felső harmadában?
egyvalamiben biztosan.
internet infrastruktura.
az a vicc,hogy ebben az orszagban az egyik legmagasabb az atlag fel/le sebbesseg,egesz Europan belul.
sot,vilagatlag feletti,boven beelozve meg az Egyesult Allamokat is,ahonnan ironikus modon,maga a net is szarmazik.
ha megjobban terjeszkedik majd a DIGI,felrepiti az orszagot kb.Norvegiahoz szerintem.
mas kerdes,hogy hiaba mondjuk 1-2 Gigabites netsebesseg,ha munka meg nemnagyon van,illetve nehez a megelhetes.
9
Mivel az a felmérés-szerűség önbevalláson alapult, ugyanúgy lehet róla azt is mondani, hogy szemben más országokkal, a magyar fiatalok őszinték voltak.
Ahogyan azt is, hogy lehet, alkoholhoz kevésbé jutnak máshol, ellenben drogokhoz könnyebben.
Fgyelj inkább!
A #4 kezdte a sorosozást, nem más:
"A folyamatos sorosozás szerinted micsoda? Még a rossz időjárásért is őt teszik felelőssé."
Ahogyan máskor is, most is tőletek indul, aztán felháborodtok meg jöttök a szöveggel, hogy mindenre soros a válasz - miközben eleve ti hoztátok szóba.
-korrupció (bulgária korruptabb csak)
-áfa (legmagasabb az EU-ban)
-adók mennyisége (magánszemély kb a fizetés 30%-át költheti a tényleges termék, szolgáltatás megvádárlására, a többi SZJA+járulékok+illetékek+hozzájárulások+sokféle adó+díjak formájában a kormány holdudvarához kerül)
-eu támogatások felvétele (arányaiban magyarország kapja a legtöbb eu támogatàst)
-internet sávszél, a DIGI miatt, de ahol nincs digi, ott eléggé béka sgge alatz
-depresszió
-alkoholizmus
-kórházi fertőzések
-sorosozás
-migráncsozás
-brüsszelezés
Lehet, hogy most a #4 kezdte, de a fidióta úgy rákapott, mint maci a lépes mézre.
"Ahogyan máskor is, most is tőletek indul"
Máskor is??? Ekkora égbekiáltó butaságot még nem hallottam tőletek se. Ne haragudjál, eddig a mondatodig komolyan azt hittem, hogy legalább félig értelmes ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!