Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy egyes (nem...

Miért van az hogy egyes (nem minden) külföldi állam jobban elismeri Orbánt, mint Magyarok a saját hazájában?

Figyelt kérdés
Én valahogy csak azt látom,hogy pl a youtube teli van olyan vidikel amelybe a kormanyt fikázzák.

2018. okt. 29. 12:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem meg nagyon is elismerik őt a magyarok, ezt bebizonyították április 8-án. Ha ez nem volt neked elég, akkor nem tudom mi kellene még?

Ne a YT-ról informálódj a kormányról!... vagy nézegess ellenzéket fikázó videókat is (van bőven!) és helyreáll a lelki egyensúlyod!

2018. okt. 29. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Hát Németországban Hitlerhez hasonlítják Orbánt, de mindenképpen diktátorként emlegetik, és valahogy mindenki aki politizál azt várja mikor rugja ki az eu parlament és kér kártérítést a sok évi kifizetések miatt...

Èn itt No-ban még egy embert sem láttam, söt médiát sem aki pozitívan beszélt volna orbánról.

2018. okt. 29. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
18%
a német szoci pártlap hasonlította hitlerhez orbánt senki más
2018. okt. 29. 13:33
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

"A jobbik nem lopna?Mongy nekem egy olyan államot ahol nem lopnak"

Megyek is megerőszakolom a szomszédot. Ha én nem erőszakolok, valaki akkor is fog. Mutass már egy országot, ahol nem erőszakolnak. Ez a véleményem az ilyen köztörvényes bűnözést relativizáló emberekről. Ha senki nem szavaz korrupt pártra/emberre, akkor nem lesznek korrupt politikusok. Ennyire egyszerű. Azért teheti meg a Fidesz hogy lop, mert elfogadjátok. Azért tehetné meg a Jobbik is, mert elfogadnák. Annyi a dolgunk, hogy ne fogadjuk el azt, ami nyilvánvalóan elfogadhatatlan. De ehhez először is az ilyen idiótákat Szibériába kéne száműzni.

Mondok olyan államot, ahol nagyon kis mértékű a korrupció: Németország, Dánia, Svájc, stb. Lehet hogy ott is lopnak egyesek, de mivel a lopás komoly KÖVETKEZMÉNYEKKEL jár, ezért jóval kevesebben. Ha nem jár következményekkel, akkor lopni fognak még ezer év múlva is. És a mi szavazatunk az a következmény. Ha valaki nem veszíti el a szavazatodat, amiért lop, akkor TE vagy a probléma. Nem a Fidesz, ők csak kihasználják a rendszert. Ők a bűnösök, de nem ők a probléma.

2018. okt. 29. 13:55
 15/24 anonim ***** válasza:
8%
Aki nem érintett, objektívebb tud lenni. Látod itt ezt a sok sértett érintettet, milyen bőszen támadnak. Nem látnak a sértettségük miatt. Azt se ismerik el, amit amúgy el lehetne - bár nem is várom el tőlük. Nekem elég a 2/3 harmadszor, meg 4 év múlva a 3/4.
2018. okt. 29. 14:41
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

"a youtube teli van olyan vidikel amelybe a kormanyt fikázzák."

Meg olyanokkal is amelyek a balosokat fikázzák és Magyarországot állítják példaképnek. Bújj ki a buborékból.

2018. okt. 29. 14:51
 17/24 Vree ***** válasza:
80%

Mit tud egy külföldi Orbánról? Ő nem látja a kampányplakátokat, nem érzi a bőrén a gazdasági változtatásokat, nem az ő gyerekei szívnak a Fidesz-ellenőrzés és tanterv miatt a suliban,hogy Orbán mekkorákat füllent a felszólalásnál, honnan tudná, hisz ő csak annyit tud Mo.-ról, amit tőle hall?

Ő max annyit ért, hogy Orbán acsarkodik a menekültekre, zsidókra, gazdagokra (ez tetszik az ő maguk helyi jobbosaiknak), meg hogy az EUval vitázik, ami tetszik azoknak, akiknek épp valami saját uniós vitatémájuk van. Mélyebbre nem lát.

Téged is,mondjuk, mit érdekel, hogy az USA elnökének mi az ottani megítélése? Az érdekel, ami a te országodra a külpolitikájából hatás, meg amennyit felszínesen látsz. Pölö itt van Obama, aki nemzetközileg népszerű személyiségvolt, de az amerikaiakat nem a külkapcsolat érdekelte igazán, hanem hogy az ő saját dogaikat, mint az egészségügy és az Obamacare, hogyan tudta kezelni.

Amúgy a 9esnek is igaza van, amit a kormány propaganda úgy fordít, hogy XY aki jelentős külföldi politikus azt mondta -> ergo külföldi közvéleméy mondta, az cseresznyézgetés, nyilván a negatív kommenteket, felszólalásokat nem idézik, csak egy-két "főgonosz" célembertől.

2018. okt. 29. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

" A helyzet az, hogy külföldi prolik youtube videók kommentszekciójaiban verik Orbánra, mert frusztrálja őket, hogy a saját országukban a populista idióták csak 10-15%-okat képesek elérni"

Ahhoz képest Trump nyert, Bolsonaro nyert, Salvini nyert, BREXIT-et megszavazták, Franciaországban a legerősebb párt a nemzeti front aki ellen az összes többi párt koalicióban indul, Ausztriában is nyertek a populisták.

Nekem ebből nagyon az tűnik ki hogy a ballibekre nem kíváncsi már senki, Franciaországot, Németországot és pár törpe országot leszámítva mindenhol a populisták nyertek, a ballibeknek meg mindenhol meredeken csökken a népszerűségük. Azért a tényekkel legyél tisztában.

2018. okt. 29. 17:06
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

"Èn itt No-ban még egy embert sem láttam, söt médiát sem aki pozitívan beszélt volna orbánról."

Akkor valószínűleg te nem ott élsz. Én éveket dolgoztam kint és mindenhol istenítették. Viszont egy olyannal se találkoztam akinek pozitív képe lett volna Merkelről.

2018. okt. 29. 17:09
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

"Ő max annyit ért, hogy Orbán acsarkodik a menekültekre, zsidókra, "

Az ugye megvan hogy a magyarországi zsidóság túlnyomó többsége Fidesz szavazó és hogy Orbán meg Netanjahu nagy haverok? Ugye az is megvan hogy a baloldal által behozott és pátyolgatott muszlimok tömegesen gyilkolnak zsidókat szerte Európában és üldözik el őket a lakhelyeikről? Én nagyon azt látom hogy a baloldal miatt emelkedik az antiszemitizmus és ők azok akik pont védik az antiszemitizmust.

üdv egy magyarországi zsidó

2018. okt. 29. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!