Szerintetek milyen lesz a 2022-es és 2026-os választások kimenetele? (úgy saccra)
Én személy szerint úgy tippelem, hogy a Fidesznek megint kétharmada lesz, a Jobbik, LMP, MSZP, DK gyengülnek, valamelyik lehet hogy a Parlamentből is kiesik majd. A Momentum és a Kétfarkúak bejutnak a Parlamentbe, előbbi nem tudom hány %-kal, utóbbi meg szerez szerintem 2-3 mandátumot. (az MKKP azért fog bejutni véleményem szerint, mivel az MSZP-Jobbik-LMP-DK eléggé meggyengült az idei év során, de Orbán egy fokkal nem lesz népszerűbb a fiatalok és középkorúak között mint most)
2026-ban szerintem a Fidesz megint nyerni fog de a kétharmadot elbukja, és az ellenzék a maitól jelentősen különbözni fog. Ennek az oka a Fideszes szavazótábor kiöregedése, Orbán "elfáradása" és a külpolitikai események esetleges fordulópontja fogja majd okozni. (pl. egy kibontakozó válság)
Bár én személy szerint reménykedem, hogy '26-ig komolyabban is szertefoszlanak az esélyeik...
Ti mit gondoltok és/vagy mit találnátok ideálisnak?
utolsó: azok az "agyhalott nyugdíjasok" anno '56-ban felemelték a seggüket, és abban a reményben harcoltak, hogy nektek, Fika-matyik majd jobb lesz!
Most meg itt vered a nyálad, de nem tettél semmit magadért és az utódaidért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!