Aki szerint nincs soros terv, az látott már soros interjút a bevándorlásról és kisebbségekről? Látta a soros alapítványok költségvetését meg hogy milyen szervezeteket támogatnak?
"#6: Drábik János blog :DD rendkívül hiteles forrás."
-De azért gondolom, a Soros saját oldala már csak hiteles?:
Én elolvastam és eléggé érdekes.
Jordan, Lebanon, Turkey, and Greece—are merely on the frontlines of what must be a collective European undertaking; they are entitled to grants, rather than loans, and should not be obliged to repay the monies they receive.
Tehát ezeket az országokat eladósítani kell és nem segíteni.
Fa$za.
Sok magyar élt és él, akikre büszkék vagyunk, de Te, és a korcs bu$zi fatyadékod nem tartoztok közéjük, ti csak a magyarság szégyene vagyok.
Világosan látszik: vissza kell állítani a sorkatonai szolgálatot. csak egy erős hadsereg képes megvédeni a hazát Soros György csapatai ellen!
Hajrá Fidesz, Veled vagyunk Elnök Úr! ;-)
Mindenki nyugodjon le! Nem kell túllihegni a dolgot. Soros emberei beparáztak, irigyek a kormány és a magyar emberek sikereire. Ez az ő kicsinyes bosszújuk. A STOP Soros elfogadva, ártani már nem tudnak, kétségbeesett próbálkozás ez csak a részükről.
Mikor megláttam, elmosolyodtam. Idegesek a fiúk, Gyuri bácsi pedig nagyon mérges. Lassan kifogy a pénze, annyit pénzelte már az ellenzéket. És már ellenzék sincsen lassan.
Azért nem bántom ezt a CEU tüntetést, mert látszik hogy jó az irány. Elnök Úr kiáll a magyar emberekért. Egy Békemenettel pedig meg tudjuk mutatni, hogy igenis a kormánnyal vagyunk, ahogy a nemzeti konzultációban is ez bebizonyosodott ahol a magyar emberek 99% a kormány mellé állt.
Ez a siker pedig nem csak a kormány sikere, hanem a magyar emberekkel közös siker!
Az ellenzék pedig szégyellje magát az orbitális hazaárulásért!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
#############
Orbán, Kósa, Pintér, Rogán, mentsétek meg ezt a hazát!
#############
13-as! Öregem legalább olvasd már el, amit linkelgetsz, éppen arról ír, hogy ezek a frontországok segítséget kapnak, értsd. pénzt, amit nem kell, hogy visszafizessenek, de akkor honnan legyen erre pénz és javasol ezt azt, ez amúgy a cikk vége.
Szóval mielőtt nekiállsz őrjöngeni legalább olvasd már el mit írt.
ui. szeretnél te annyi idősen mint Soros bá' így kinézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!