Hogyan hathatott ki Orbán Viktor személyiségfejlődésére, mikor apja megrugdosta és félholtra verte?
Figyelt kérdés
Nem szokványos, egy szülő legritkább esetben rugdossa meg gyermekét, őt viszont verték mint a répát.
Elnök úr ekkor még kommunista volt, és KISZ titkár. Csak utána lett liberális, majd konzervatív. Apja MSZMP-s párttitkár volt.
Mikor félholtra rugdosta apja, ez okozhatott-e benne valamiféle törést?
2018. okt. 26. 22:25
31/44 anonim válasza:
Mikor volt szó ebben a videóban a skizofréniáról? Lehet, én nem figyeltem eléggé, de semmi ilyesmit nem hallottam.
32/44 anonim válasza:
Azt hiszem, a válasz triviális. Az eredmény pedig kézzel fogható. Csak körül kell nézni. Egyébként jellemét már korábban közzé tette. Még 1989 nyarán.
33/44 anonim válasza:
Szerintem ez inkább rád igaz, amit leírtál 🤔🤯
34/44 anonim válasza:
Szerintem az öreg, félmunkát végzett!
35/44 anonim válasza:
Maradandó agykárodást szenvedett és felnőtt korára fogyatékkal élő lett.
36/44 anonim válasza:
Jót tett a taknyos kölöknek az biztos
37/44 anonim válasza:
Attól lett olyan, mint ma: egy kommunista g*ci
40/44 anonim válasza:
Szájaszéle nyalkodása ettől lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!