Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér is hasonló pszichológia...

Puzsér is hasonló pszichológiai gondokkal küszködik mint Orbán? Puzsér is csak előre megírt szövegeket tud felolvasni, pont mint Orbán.

Figyelt kérdés
Állítólag ez már pszichológiai esetnek számít.
2018. okt. 26. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Én nem gondolom, hogy akik azt állítják, hogy Orbán pszichésen labilis, azok abból vonták le ezt a következtetést mert a miniszterelnök papírról olvassa a beszédeit.
2018. okt. 26. 16:11
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Lehet, hogy Puzsér ki tud állni és beszélni tud órákat, mint ahogy említette az egyik válaszoló, abban viszont nem értek egyet vele, hogy annak a "beszédnek" lesz is értelme.
2018. okt. 26. 16:19
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Attól még, hogy te nem értesz valamit, vagy szimplán csak nem érdekel, még nem jelenti azt, hogy annak nincs értelme kedves utolsó.
2018. okt. 26. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem hogy az Atv és az agymosott szocik és DK fanatikusai képtelenek gondolkodni de azért Puzsért és Orbánt egy kalap alá vonni szánalmas.
2018. okt. 26. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#13. Jujj de megy a személyeskedés, ajajj! :D Hogy is szokták mondani? Akkor jön a személyeskedés, ha érved már nincs? :)
2018. okt. 26. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Ez mennyivel volt nagyobb személyeskedés, mint amit te írtál róla? Te azt mondtad nincs értelme. Én azt mondtam lehet nem érted vagy szimplán nem érdekel téged. Attól még lehet értelme. Még csak kijelentő módban sem beszéltem veled kapcsolatban, csak feltételes módban. Kicsit mász le a magas lóról barátom.
2018. okt. 26. 18:44
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Plusz alapvetően szerintem az nem sértés ha azt mondom lehet valmit nem értesz meg. Vannak egy csomó dolog amit meg én nem értek meg. Ettől még nem feltétlen vagy egy idióta.
2018. okt. 26. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

Robi akár 48 órán keresztül is képes lenne beszélni, szinte az összes beszéde papír nélkül volt, csak most, az tandíj ellenes volt épp papírról. Rengeteg órát töltött vitatkozással, sokkal jobban tud érvelni, mint bármelyik politikus. Nem véletlenen, hogy az ATV és az Echo tv is szégyenben maradt, miután kötözködni próbáltak vele.

Mindegy, hogy hogyan ugatnak azok a Puzsér-gyűlölő kultúrprolik, hogy mennyire nézik le Robit. Nyilvánvalóan nem ismerik a munkásságát, nincsenek tisztában vele, hogy mennyi kulturális tartalmat gyártott, filozófiáról, vallásról, történelemről, irodalomról, rengeteg nagyon-nagyon értékes gondolata van. Én már 8 éve hallgatom a műsorait és nagyon sokat tanultam tőle, nem feltétlenül konkrét tényeket, abban tévedhet, de hozzáállást, hogy hogyan állj ki magadért, a véleményedért, az elvidért.

2019-ben itt lesz a lehetőség szavazni valakire, aki nem egy hazug, aljas karrierpolitikus. A rá leadott szavazat a korrupt, ígérgető karrierpolitikai elit elleni protest-szavat. Ami ismeri Puzsért, tudja, hogy ő az elveinek él.

Amikkel lehet nem egyetérteni, de soha nem lesz megalkuvó, nem lopna, nem ilyen a személyisége. Emellett igazságosan, egyenlő arányban bírálja a jobboldalt, baloldalt, gendert, NER-t, iszlámot, liberalizmust, mindenkit. Objektív és igazságos vezető lehetne, aki szakmai hiányosságait szakértőkkel fogja pótolni. Gondoljátok át ezeket.

Érdemes 2019-ben Puzsér Róbertre szavazni, ha eleged van az aljadék politikusainkból!

2018. okt. 27. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező. Elhiszem, hogy hisztérikusan nyivákoltok Puzsér miatt, mert nem szoci, de szánalmasak vagytok. Vedd be a gyógyszered.
2018. nov. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!