Melyik jobb oldali híroldal/lap a kedvenced?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 10:00
1/7 anonim válasza:
888. Nagyon erős a nemzetközi kitekitntése, és olyan dolgokról is beszámol, amiről mások nem, és elég jó, csípős stílusa van.
A magyaridők uncsibb.
2/7 anonim válasza:
Jah igen 888, akkora egy igénytelen f*s tenger hogy az még viccnek is sz*r. Minden hírből csinálnak valami elferdített ostoba hazugságot.
3/7 anonim válasza:
Természetesen a kuruc, a mérsékelt (fideszes) oldalaknak nincs értelmük, hazudnak, tisztességtelenek.
4/7 anonim válasza:
"és olyan dolgokról is beszámol, amiről mások nem"
Vajon miért? :D (nyilván nem azért mert ők találják ki a hírként tálalt dolgokat)
5/7 anonim válasza:
5 évvel ezelőtt azt gondoltam a kuruc egy eszméletlenül elvetemült híroldal, mostanra meg ez az egyetlen jobb oldali hírportál ahol még nem a centralizált fake-news média folyik..
6/7 anonim válasza:
5, ezt én mindig tudtam. Szinte sosem csalódtam a kurucban, gyakorlatilag sosem hazudnak. Most is, mikor a Jobbik kirúgta Dúróékat, és világossá vált, kik ők, egyből Dúróék mellé állt, és végleg szakított a Jobbikkal, de addig is keményen bírálta a ballibeknek, magyarelleneseknek tett jobbikos gesztusokat.
7/7 anonim válasza:
#1 ja olyan dolgokról is beszámol, amiről mások nem, merthogy ők találják ki, vagy a párt. A meseíróknál általában ez így szokás :D
Egyébként nem is jobboldali, hanem erősen balos, komcsi, mint a gazdapártja a fidesz, és annak rajongói, propagandistái, mint te is "elvtárs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!