A Wikipédiát meghekkelték, fake news, vagy tényleg igaz az állítása, mely szerint Orbán Viktor gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkár volt?
20,
Csak akkor a "liberális" szó még nem volt aláaknásítva. Érzésben annyi volt, hogy nemkommunista.
Igen, KISZ titkár volt. Kommunista az egész bagázs!
De mondok jobbat: képzeld, Orbánka Viktorka annak idején Soros ösztöndíjjal tanult Angliában! Bizony, annak a Soros Gyurcinak a pénzén, akit most pocskondiáz és bűnbaknak használ! Oda kulázik, ahonnan eszik...
Miért baj az, ha valakit nem lahet megvenni egy ösztöndíjjal?
Amúgy meg Soros egészen mást képviselt 30 éve, mint most, akkor a kommunizmus elleni harcot finanszírozta. Ma már a posztkomcsik meg ők szépen egymásra találtak. :)
Igen, Orbán meg teljes pálfordulást csinált.
A fiatal önmaga szembe köpné a mai Orbánt!
Akkor volt egy liberális, lázadó, haladó szellemű, európai fiatal, ma meg egy begyepesedett, ultrakonzervatív, euroszkeptikus vén marha.
"Orbán minden héten mást mond, más ideológiát képvisel"
Ilyen szamárságot nem kellene mondani! Orbán mindig pénzt és hatalmat akart, csakis ennek érdekében cselekszik.
Aha
Nagy komcsi volt. Persze. 18 éves korában, ugye? Mert addig volt kiszes és nem utána.
És akkor mi van, ha 18 után is kiszes volt? Én is az voltam, annyi volt, hogy egy évre beszedték a talán 24 ft tagdíjat, arra, hogy klubdélutánra, táncolni, ismerkedni járhassunk. De ez senkit nem akadályozott meg abban, hogy vasárnap reggel misére menjünk a koleszból. Vagy aki szombaton máshova járt, akkor oda.
Az egyszerű, hétköznapi kisz nem volt se más, se több, mint közösségi forma a fiataloknak. Még az építőtábor sem, amikor utat építeni vagy mezőgazdaságba dolgozni mentünk, KÖZÖSEN.
Még az se volt politikai dolog, amikor valahova Szibériába mehettek a fiúk vasutat építeni. Biztos élete szóló élmény volt.
Mi más volt akkor a mai nagyokosok szerint, ahova, ahogyan együtt csinálhattak -volna- akkor az akkori fiatalok? Tilos volt szervezkedni, tilos volt akármit alapítani, még külön máshová-máskor menni is pl. március 15.én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!