Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy tegnap Orbán...

Igaz, hogy tegnap Orbán Viktor és a Fidesz kormány megemlékezésére buszoztatni kellett a résztvevőket, mert egyébként már alig lézengtek volna?

Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti, de a hírek szerint az emberek a Bem térre mentek az ellenzéki ünnepségre. A kormány ünnepségétől nem messze meg hosszú sorba álltak megint a buszok és egyébként ezt más ünnepekkor is mindig hallani.
2018. okt. 24. 15:11
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy ki lehetett számolni, sem azt hogy abszolút senki nem ment volna el, ezt mondtam konkrétan ezzel kapcsolatosan:

"...ha szemmérték alapján azoknak a képeken látható buszoknak a tartalmát levonjuk az ünneplőkből akkor tényleg nem sok ember marad végül a kormány ünnepén."

Tegnap csak facebookon terjedtek a képek, nem lehetett tudni mikor készültek és hol, de a mai cikkekkel együtt már a képek alapján borzasztóan sok embert elnyelő sok sok hosszú busz sorakozott.

2018. okt. 24. 17:20
 12/45 anonim ***** válasza:
15%
Értem, szóval te is beláttad, hogy hülyeséget írtál, ezért elmaradt a matek, jobb későn, mint soha.
2018. okt. 24. 17:24
 13/45 anonim ***** válasza:
22%

Ringassátok csak magatokat mindenféle hamis illúzióba és egyéb tévhitekbe ellenzék, ha nektek így a könnyebb!

Én valahol megértem ennek a pszichológiáját.

A lényeg szerintetek, hogy vidékről busszal jöttek az emberek és ez azt jelenti, hogy Orbán bukásra áll!:D

2018. okt. 24. 17:27
 14/45 anonim ***** válasza:
70%

Ezt szinte mindenki tudja hogy azorbán beszédeire kivezényelik a bértapsolókat, Ez régen is ígyvolt meg most is ígyvan.

Ez túlvan tárgyalva,

de hogy ez milyen egy gusztustalan rákosista módszer az már tényleg bicskanyitogató.

Ez manapság már nevetséges és szánalmas.

És még ezt az embert nevezik egy nagyformátumú politikusnak.

Hát! mitmondjak? sokkalinkább egy nagyformátumú csaló szélhámos aki ilyen és ehhez hasonló módszerekkel vakítja a népet.

A sok agyhalott meg bedől a hazugságainak tapsol és éljenzi.

2018. okt. 24. 17:41
 15/45 anonim ***** válasza:
23%

Ja! Számotokra akkor lenne hiteles, vagy még akkor sem, ha mindenki egyenként talpalt volna fel Bajáról, Békéscsabáról, vagy Győrből. Mivel az egész ország április 8-án narancssárgába öltözött, baromi hihetetlen tényleg, hogy önként jöttek. Ott ahol a település több mint 50%-a jelezte az igényét, hogy szeretne részt venni a megemlékezésen, az önkormányzat megszervezte az utaztatást. Ez a minimum a XXI-ik századi Európában.

Egyébként aki fel lett "buszoztatva" és ellenzéki, annak módjában állt átmenni az ellenzékiekhez, a megemlékezésen nem volt névsorolvasás. Tényleg baromira kínlódtok, ti szegények!

2018. okt. 24. 17:52
 16/45 anonim ***** válasza:
22%
Fideszes rendezvényeken általában hosszú sorokban szoktak állni a buszok, amik a vidéki érdeklődőket szállítják. Megértem, hogy fáj ez a balliberálisoknak, mikor ők egy barkasznyi prolit se tudnak összetrombitálni.
2018. okt. 24. 17:54
 17/45 anonim ***** válasza:
68%

"Fideszes rendezvényeken általában hosszú sorokban szoktak állni a buszok, amik a vidéki érdeklődőket szállítják."

Azokra az orbán beszédekre amikben orbán becsmérli az UNIO t, azt az uniot amelyiknek a pénzén vásárolják ezeket a buszokat. Ez sunyi és gusztustalan, bárhogyis szépítgetnétek viktorotok jellemét.

2018. okt. 24. 18:04
 18/45 anonim ***** válasza:
71%
A bértapsolokról már nem is beszélve.
2018. okt. 24. 18:05
 19/45 anonim ***** válasza:
18%
De most mi a gond? Akit buszoztattak ugyan úgy elmehetett az ellenzéki ünnepségre
2018. okt. 24. 18:07
 20/45 A kérdező kommentje:
Hát nem semmi verziókat kreáltok magatoknak a kínos dolgokra nem mondom. Hogy a Fidesz, ez a kormány csak a szegény vidéki ünnepelni vágyóknak biztosít ingyen(közpénzes) fuvart, akik persze lehettek ellenzékiek is és mentek tovább a Bem térre? Ezen csak kacagni lehet, ne haragudjatok. Gondolom szerintetek a választásra is buszoztatták a DK-s meg a Jobbikos szavazókat is :DDDD.
2018. okt. 24. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!