Nektek is tele van a FB falatok szórakozó emberekkel?
Tegnap még osztogattàk, hogy "Lájk, ha a te fizetésed se több, mint a minimálbér!" meg Orbán így még úgy, 5-6 millió éhező stb.
Ma meg már Zakopane, Bécs, Erdély, Tátra stb.
Hogy van ez?
Én sem győzőm tiltani a Fidesz fóbiás őrülteket.
Eddig amin a legnagyobbat röhögtem, amikor egy Fidesz fóbiás ismerősöm megállás nélkül küldözgette az orbán ellenes szarjait, nem hazudok megállás nélkül, és már egy Momentumos ismerős oltotta vissza, mert már ő sem bírta tovább:
-Figyu ne érts félre, én Momentumos vagyok, semmi közöm ehhez a szar fideszhez, de nem lehet, hogy jobban keresnél, ha munkaidőben dolgoznál és nem ezt a sok szart posztolnád egész nap? XD
XDDD
Na ilyen szinten tartunk!
ma 18:51
Vagy valami hasznosabbra, mint pl royal vodka, kőbányai és ukrán cigi.
Aki meg még annál is szegényebb az még értelmesebb dolgokra, mint pl zenére.. ha érted miről beszélek
Tudod mit b'sztál el? Azt amit először én is, de aztán rászántam két és fél órát, és rendet raktam!
Nézd át minden egyes ismerősöd idővonalát egyesével, és nagyon kritikus szemmel! Elég csak néhány megosztásukra ránézni. Ha te nem szeretnéd látni amiket megoszt, TÖRÖLD!
Amióta rendet raktam, teljesen olyanná vált a fészem, mintha nekem találták volna ki! Semmi zavaró!
Egy éves FB tagság után, 6 éve töröltem magamat onnan. Nem voltam túl tevékeny, de a többiek között voltak olyanok, akik az egész napjukat végig kommentálták. Mit csinálnak éppen, hol vannak, hova mennek. Ezt már akkor sem értettem.
Ami tanulságot levontam, hogy az emberek névvel, személyazonossággal még bátrabban nyilatkoznak mindenféle hülyeséget, pedig a józan ész az ellenkezőjét diktálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!