Ha a hajléktalanszállókról reggel el kell menniük az embereknek, akkor nappal hol legyenek?
Ezek a válaszok!
Depressziós? Viduljon fel.
Skizofrén? Egyszerűen hagyja abba a képzelődést.
Hajléktalan? Vegyen lakást.
Egyszerű dolgok ezek, nem is értem, miért nem ezt csinálják.
Koktél bár, wellnes fürdő, sportfogadás. Esetleg Gokart, dunai hajókázás étteremhajón, mozi, szikalmászás, donwhill, nap végén masszázs és szauna.
Ha más nincs akkor maradi módon dolgozhatnak is.
"van wifi"
LOL El is képzeltem, ahogy előkap egy tabletet, majd a BMW-jén minden nap ingázik a város szélén lévő munkahelyére. Majd 12 óra kemény fizikai meló után visszatér megpihenni a szállóra. XD
Nappal legyenek a DK, Momentum,MSZP központban és segítsenek megdönteni az Orbán rezsímet!
Ez a minimum cserébe, amit tesz értük az ellenzék!!!
Van egy jó ötletem, most hogy már az "összes" fiatal elment az országból, és egyébként is büntetik a csöves életvitelt, mi lenne, ha ők is elhúznának nyugatra és ott csöveznének.
Gyereket nem csinálnak, csak a baj van velük, semmi hasznot nem termelnek a társadalom számára, és a fejlett nyugaton még a csövezésből is jobban meg lehet élni, mint itt közmunkával.
Ráadásul a csövezéshez nyelvtudás sem kell, elég ha kiül és kitesz a pénzes tálkát! Szerintem díjnyertes ötlet!
Látszik, hogy fogalmad nincs, hogy hány hajléktalannak van okostelója.
De ha nem tudnád, a nappali melegedőben van laptop, ahol a szociális munkások a segítségükre lennének a munkakeresésben. Igaz, ezért a szolgáltatásért nincs nagy tolongás.
Én nem tudom mit nézegetnének, de erre a célra van ott.
De hála Istennek, ez nem a mi gondunk!
nappal mennek lejmolni, kukázni, piálni meg drogozni, mert ugye a szállón kultúráltan kell viselkedni, ezeknek meg pont az nem megy
nem véletlen, hogy a Fidesz kriminalizálja az utcán élést: ezek a retkedékek kb. úgy élnek mint a csótányok
lehet engem is lepontozni a csövesimádó sutyerákoknak, fogadjatok be magatokhoz pár csövikét, ha ennyire vérezget a szívetek értük
jaaa hogy az már nem megy, csak a monitor mögül pofázás, észosztás?
szánalmas autisták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!