Nem unjátok még, hogy bárki bármit hazudhat a miniszterelnökünkről?
Finnországban 22 hónapot kapott egy hírportál vezetője, mert lejárattak egy tényfeltáró újságírót (ő is közszereplő).
Itthon tele vagyunk hírportálokkal, ahol elmebetegebbnél elmebetegebb konteók és lejáratások terjednek Orbánról.
És még a balliberálisok képesek azt állítani nincsen szólásszabadság?

De unjuk, de mit lehet tenni?
Én azt mondom, ha Orbán Viktor tojik rá, akkor minket se izgasson. Kutya ugatás nem hallatszik az égig!

Az sokkal unalmasasbb és cikibb is, a hogy egy miniszterelnök, a saját miniszterelnökünk bármit hazudozhat és konteózhet következmények nélkül.
Ő is megérdemelne vagy 22-t, évet...
Én azzal tisztában vagyok, hogy a balliberálisok bebörtönöznék a politikai ellenfeleiket, de mégis milyen alapon tennéd ezt, pl. Orbán Viktor esetén?
Mégis kit járatott le alaptalanul?

szerintem meg sitteljünk le mindenkit mert igazat mond
Én kérek sajnálom bocsánatot mert a kedves kérdező politikai nézet alapján dönti el kinek van igaza, kik is csináltak íg? nácik? kommunisták? igen mindkettő
milyen államforma volt ez a kettő? diktatúra
nem probléma! csak egy ilyen rendszerben egyik nap az asztal felett, másnap az asztal alatt leszel, mi az oka? nem kell ok, ha nem tetszel a diktátornak mész a levesbe

Miért csak a miniszterelnökről szóló hazugságok bántják a szépérzéked?
Ha az ujságíró nem tudja bizonyitani az állitását ő vagy a szerkesztőség fizessen tiz milliós összegű kártéritést. Igy már drága dolog lenne szenzációhajhász cikkeket irni. Az sem lenne kifogás ha a cikk azzal kezdődik, hogy x portál azt irta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!