Mi a véleményetek a kormány gyerekpárti politikájáról?
Aki azért vállal akár egyet is, mert állambácsi most éppen ad rá +20forintot, annak esze semmi. A CSOK annak segítség, akinek van egy ingatlana, eladja és vesz egy nagyobbat, egy fiatal pár, akinek semmije, nem ír alá 3-ra előre (igen, ismerek olyat aki igen...nokomment!).
Ha megszűnik, majd lehet menni sírni-ríni, hogy gonosz kormány. Te látod, hogy ez kamu, más is, aki nem, annak csak annyi marad meg hogy ingyen pénz. Annyit kell vállalni, amennyit el tudsz tartani és fel tudsz nevelni tisztességesen (nem párizsis zsömlén, meg max a Balatont látja a gyerek 15 évesen), meg persze a türelem, erő, egyebek vonzatában, ha ebbe 1 fér bele, akkor annyi, igaz arra nem jár semmi meg nem is vagy ember, ha egyet vállalsz, mert fogy a drága jó magyar. De nincs baj, amíg agyatlanok, meg a putrisok szülnek orrba-szájba!
Engem már az óriásplakátok is undorítanak. A "Gyerekvállalás kaland, ne hagyd ki az életedből" vagy mi a frász. Fogom a két gyerekem kezét és közben nézem ezeket az izéket... hát nem azért vállalok gyereket, mert a plakátokon menőnek van beállítva, és remélem, senki más sem. Ahogy nem is a kedvezményekért.
Ki is fog pukkanni, ne aggódj, az a bizonyos lufi! És ott lesz egy rakás gyerek őszinte ok nélkül.
Gaz. Lesz sok gyerek, lebutitott oktatas, hitvany egeszsegugy, totalis igenytelenseg, nulla kultura, szabalyosan droidok orszaga leszunk (vagyunk) . Kicsi elet kicsi szinvonal. Darabszamra megy a dolog. Van a minoseg meg a mennyiseg.
A plakatok.. Igen :'( szegyent erzek ha latom oket. Szegyenkezek azok helyett is akik ezt tamogatjak. Hanynom kell, amikor a magyar nep neveben beszelnek hős politikusaink, mert en bar a magyar nep tagja vagyok sosem kertem, vagy adtam felhatalmazast egyiknek sem a tetteikre. Eg a pofam vallani a nemzetisegem masutt.
Gyenge próbálkozás.
Nem érte el a célját viszont mérhetetlen sok pénzt felemésztett pont úgy mint ahogy az állami szintű korrupció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!