Sulek Péter kérdése:
Szerintetek milyen pártra lenne szüksége jelenleg Magyarországnak?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat :)2018. okt. 16. 21:58
11/15 anonim válasza:
Most volt választás. Szerinted?
13/15 anonim válasza:
Hát én eztet az emeszempét vagy mi vót itten régen. Na, aztat szeretném, mer' nekem akkó' jaó vót. Három hatvan vót a kenyér, a gyárba' meg mindég vót meló. Nem tudom, mit gyártottunk meg nem is érdekelt, éccakásba' aludtunk, délutánosba' fusiztunk, délelőttösbe' vót, hogy dógoztunk néha, mikó' gyöttek ilyen minisztérijomi meg egyéb fejesek. De jaó vót, mer' vót fizetés, Trabantka, üdüllő, SzOT-beutalló, felhúztuk a kis kockaházat is, osztán elvótunk magunknak. Ez a fityisz vagy miazisten, na ez olyan, mint régen vót, államosíccsa a dógokat meg olyanokat mondanak mostan mán, mint a Kádárék. Pedig az a Viktor gyerek, na az nagyon hepciáskodott, mikó' aztat a Kiss Jánost vagy Nagy Imrét vagy ki a jóistent hazahozták. Vagy temették, mit tudom én mán, régen vót. Na, akkó' azér' nagyon pattogott itten magának, hogy így lesz meg úgy lesz, de látom, mostanra mán benyőtt a feje lágya, osztán rágyött, hogy a dógozóknak kell jaót tenni, nem itten a gazdagokat meg az irodistákat pézelni.
15/15 anonim válasza:
A Mi Hazánk Mozgalomra. Ha nem kerül hatalomra sürgősen egy hasonló párt, a cigányok hamarosan túlszaporodják az embereket, és megölnek vagy elüldöznek minden magyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!