Milyen lenne most Magyarország, ha az MSZP nyerte volna meg a 2010-es,2014-es és 2018-as választásokat és Gyurcsány Ferenc lenne Magyarország miniszterelnöke?
Igen, a németek gyakran gratulálnak nekem (én hétköznapi emberekkel találkozom, nem lila, elméleti filozófusokkal), sokszor már nekem kényelmetlen. A múltkor is elcsípett egy öreg sofőr, koblenz - i illetőségű, nagy AfD rajongó, hogy így Orbán, meg úgy Orbán.
Aki meg annyira nincs képben, azt meg eligazítom. Tegnap egy holland sráccal dumáltam. Hat évig Svédországba jártam, ott is toltam az igét. Csórikáim, azt az agymosást ami Nyugaton van...Elpuhultak a jólétben.
A kelet - európaiakat kár is említeni, a múltkor a svájci kamionovonaton két románnal voltam egy kabinban, az egyik nagyon jól beszélt olaszul, nem győzte éltetni Orbánt, hogy nekik is ilyen ember kéne. Mondom, nem győzök szabadkozni.
10# "Hát igen, el tudom képzelni, hogy ha valaki csak a kommentszekciókban találkozik külföldiekkel, azt valóban nem érinti negatívan az Orbán-kormány ténykedése."
Várj, a magyarok ugye nem csak komment szekcióban találkoznak az OV kormány ténykedésével, ugye?
Mégis valahogy harmadszor is 2/3 van a kormánynak. Akkor? 😀
13# rohadtul utálja az iszlámot, pont most hívta meg a török elnököt Bp-re. 😊
Az illegális migrációt "utálja", az ellen lép fel. Hogy ez 99% iszlamista is, az egy dolog.
"az egyszerű emberek puszta félelemből is a Fideszre szavaznak."
Az már fel sem merül hogy egyet értenek vele? Én inkább ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!