Nemzeti_Harcos kérdése:
Van rá esély, hogy az Európai Parlamenti választásokat a Demokratikus Koalíció nyerje meg?
Figyelt kérdés
Én régen nemzeti radikális voltam, de rájöttem, hogy egyedül Gyurcsány Ferenc testesíti meg azt az államférfit, akire tiszta szívvel tudok szavazni. 2014-ben Gyurcsány úr kiválóan mozgósított a választásra, lehet, hogy ezúttal legyőzi a Fidesz-KDNP-t?2018. okt. 16. 01:27
1/7 anonim válasza:
Naná! De ezt a kérdést inkább az "egyéb kérdések, humor" kategóriában kellett volna kiírnod.
3/7 anonim válasza:
Azért ez már elég jelentős pénzt fizetne a fogadóirodák.
4/7 anonim válasza:
Igen, Gyurcsány olyan sikeresen mozgósított 2014-ben, hogy a Fidesznek 2/3-a lett. További hasonlóan sikeres mozgósításokat kívánok.
5/7 anonim válasza:
Ahogy a reklámban mondták régen: megtörténhet, de a hatoslottó esélyesebb.
6/7 anonim válasza:
Gyurcsánynak van a legkevesebb esélye legyőzni a Fideszt
7/7 anonim válasza:
Szerintem igen, Dobrev Klára kiváló választás volt listavezetőnek.
Aki egy ilyen hiteles, kiegyensúlyozott alternatíva után még mindig a rosszarcú drogos Deutsch Tamásra szavaz, hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!