Miért mondják a magyarokra, hogy rasszisták?
Figyelt kérdés
Olyan műsorok mennek nagy nézettséggel, amiknek a fő szereplői romák, zsidók, homoszexuálisak, szlovákok, amcsik stb.2018. okt. 15. 20:51
1/10 anonim válasza:
Nem rasszisták, csak van már tapasztalatuk a cigányokkal.
2/10 anonim válasza:
A rasszizmus sohasem szégyen.
Egy teljesen természetes dolog, mint a tüsszentés.
3/10 anonim válasza:
a liberálisok mondják általában, sértegetésnek/lenézésnek szánják gondolom.
4/10 anonim válasza:
Szerintem inkább az a szégyen ha valaki nem az. Most komolyan aki szereti a cigányokat az vagy nem látott egyet sem vagy nem komplett az az egy már biztos
5/10 anonim válasza:
A "rasszista", "náci", "szélsőjobb" szavak mind megbélyegzésre valók, olyanokkal szemben, akikkel a balosok nem értenek egyet. Kb 100-ból egyszer mondják olyanra, akire tényleg igaz.
6/10 anonim válasza:
Mert gyűlölnek minket. Akik most rasszistának neveznek minket, azok mindig annak fognak nevezni, bármit csinálunk. Én speciel valóban rasszista vagyok, de sajnos messze nem minden magyar az.
7/10 anonim válasza:
Mert a libsik szélsőséges szempontjából az.
8/10 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, erre épül a kormányunk teljes politikája. Gyűlöljünk mindenkit, aki nem magyar.
9/10 anonim válasza:
és akkor a kormány retorikája miatt az egész magyar társadalmat rasszistának kell bélyegezni? felejtsük már el ezt....
10/10 anonim válasza:
A magyarok rasszisták. Nem újdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!