Miért áll nagyobb sor ételosztáskor most, mint a Gyurcsány/Bajnai/Meggyesi kormányok és a világválság idején?
valami forrás is van amivel ezt alá tudod támasztani?
mondjuk lehet az is, hogy a Gyurcsány/Bajnai/Meggyesi kormányok és a világválság idején nem osztottak ételt, így nem volt miért sorba állni.
lehet Fecó is ott járt? :O
amúgy ahol valamit ingyen osztanak, ott bőven lesz olyan is akinek semmi szüksége nem lenne rá de mégis me' ingyé' van.
én is láttam nem egy ilyen ételosztást, csomó ember éthordóval állt a sorokban, normálisan felöltözve pont nem úgy tűnt mint aki annyira éhezne.
ez pont ugyan olyan statisztika mint mikor a 2014-es választások előtt az ellenzék bedobta azt a gumicsontot, hogy 500.000 gyerek éhezik Magyarországon.
ugyanis ennyi gyereknek járt ingyen az étkeztetés, jó mi?
minden magyar állampolgárságú gyerek alapból jogosult az ingyen étkeztetésre, mégis valahogy sikerült a baloldalnak összehozni hogy aki jogosult=éhezik :D
Nagyon rosszul!
Nem szégyenlem, én is sorban álló lettem egy ideje, és csak szaporodunk. Két éve még repeta is maradt, most jó ha elég a kaja! Én is kisgyerekes vagyok, és vagyunk még egypáran! Pécsen az ételosztást a látható helyen betiltották azzal az indokkal hogy rontjuk a városképet!
Volt humorérzékük, egy híd alatt jelölték ki a helyet!
#9 vagyok:
Egyébként a civil szervezet neve: Heti betevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!