Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Tgt kérdése:

Mit szóltok hozzá, hogy a holland közszolgálati tv magyar nyelven üzent az Orbán kormánynak?

Figyelt kérdés

„Egy másodpercnyi Sargentiniben több igazság van, mint két hónapnyi Hír Tv-ben.”

[link]

2018. okt. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%

Hej, kutya hollandusok. Itt állok 06:30 óta. Nem veszik át az olasz napraforgó olajat, valami nem volt jó a mintában. Lehet, hogy vihetem vissza az olaszoknak.

Már értem! Így büntetnek! Pedig nem is tudják, hogy magyar vagyok, cseh a rendszámom. Biztos rájuk is haragszik Brüsszel meg Sargentini.

Ej, kutya Orbán. Miattad van. Majd magyarázd meg Salvini - nek, hogy miért nem veszi a holland az olajokat.

2018. okt. 15. 14:41
 12/45 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem amúgy rendszerszintű vizsgálatot kéne indítani a holland állapotokről, mert ez nem normális, hogy ennyire elfogultan állnak be egy elfogult jelentés mögé, és így manipulálja a holland közszolgálati tévé a nézőit. Aggódom Hollandiáért, a holland demokráciáért. Múltkor is vagy egy évig nem volt kormányuk, egyre jobban züllik le az az ország.
2018. okt. 15. 14:48
 13/45 anonim ***** válasza:
22%

nem tudom ezek az északiak régen egy büszke nemzet voltak, mostanra meg már a maradék eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik.

szánalmas ez az egész.

2018. okt. 15. 14:58
 14/45 anonim ***** válasza:
80%

"eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik."

Azért életszinvonal terén nem hasonlítanám szivesen össze magunkat velük! Nincs ez a sok éhenkórász és igen jól fizetik a jómunkásembert. Itt nálunk azárt bármelyik faluban egy zombiapokalipszis-scifit le lehetne forgatni mindenféle smink és különösebb ráfordítás nélkül.

2018. okt. 15. 15:37
 15/45 anonim ***** válasza:
84%

"eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik."

Nálunk meg elisszák. Sokkal jobb.

2018. okt. 15. 15:39
 16/45 anonim ***** válasza:
89%
Ja, meg nettó befizetők az eu-ba, és joggal sérelmezhetik, a fejlődésnélküli játékait, a kertitörpénknek az ő pénzükből is
2018. okt. 15. 15:39
 17/45 anonim ***** válasza:
38%

Tehát egy komédia műsort felkapott a 444, és most ezen lovagolnak, aha értem.

Kár, hogy fingjuk sincs miről beszél a műsorvezető, és milyen célja van ennek a műsornak.

Mi azért jobban kiéleztünk egy országot annak idején, nem csak 15 percre:

Stahl Judit Micuko.

Az hogy itt Hollandiában ebben a műsorban rendszeresen kifiguráznak egy-egy személyt, vallást, stb., az rendben van itt.

Egyébként meg nehogy azt higgyétek, hogy itt nincs baj, gond, itt is van bőven idióta, nem csak otthon vagy máshol.

2018. okt. 15. 15:40
 18/45 anonim ***** válasza:
19%

a legtöbb szűk látókörű ember nálunk beéri annyival, hogy Hollandia=legális kábítószer használat.

nekik nem is kell ennél több, máris a magasságokba emelik a holland életszínvonalt.

pedig valójában elsők között lesznek ezek az északi országok, akik a saját multikulti/rózsaszínködös/füves liberalizmusukba belefulladnak néhány évtizeden belül.

2018. okt. 15. 16:03
 19/45 A kérdező kommentje:

13-as: "nem tudom ezek az északiak régen egy büszke nemzet voltak, mostanra meg már a maradék eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik.

szánalmas ez az egész."

Úgy gondolod, be kellett kábítószerezniük a hollandoknak, hogy megvédjék a képviselőjüket, akire a teljes magyar kormánymédia gyűlölete zúdult?

Vagy ahhoz kellett kábítószerezniük, hogy felhívják a figyelmünket, az Eu nem csak egy kifizetőhely, hanem értékközösség is? És nem tartozik ezen értékek közé a demokrácia lebontása, és az Eu-s támogatások ellopása? Vagy hogy a kormány propagandamédiája hazudik, mint a vízfolyás? Esetleg ahhoz kellett kábítószer, hogy szembesítsék a hazug Origot, hogy Sargantininek van diplomája, mégpedig modernkori történelemből? Ezekhez a gondolatokhoz kellett kábítószer? És vajon milyen szer lehet ez? Adhatnának Orbán Viktornak is belőle. Mindannyian jól járnánk.

2018. okt. 15. 16:25
 20/45 anonim ***** válasza:
30%
Hehe. Épp most dumáltam az áruátvevő sráccal Zaandamban. Kicsit árnyaltam neki a képet Magyarországról jobboldali szemszögből.
2018. okt. 15. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!