Mit szóltok hozzá, hogy a holland közszolgálati tv magyar nyelven üzent az Orbán kormánynak?
„Egy másodpercnyi Sargentiniben több igazság van, mint két hónapnyi Hír Tv-ben.”
Hej, kutya hollandusok. Itt állok 06:30 óta. Nem veszik át az olasz napraforgó olajat, valami nem volt jó a mintában. Lehet, hogy vihetem vissza az olaszoknak.
Már értem! Így büntetnek! Pedig nem is tudják, hogy magyar vagyok, cseh a rendszámom. Biztos rájuk is haragszik Brüsszel meg Sargentini.
Ej, kutya Orbán. Miattad van. Majd magyarázd meg Salvini - nek, hogy miért nem veszi a holland az olajokat.
nem tudom ezek az északiak régen egy büszke nemzet voltak, mostanra meg már a maradék eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik.
szánalmas ez az egész.
"eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik."
Azért életszinvonal terén nem hasonlítanám szivesen össze magunkat velük! Nincs ez a sok éhenkórász és igen jól fizetik a jómunkásembert. Itt nálunk azárt bármelyik faluban egy zombiapokalipszis-scifit le lehetne forgatni mindenféle smink és különösebb ráfordítás nélkül.
"eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik."
Nálunk meg elisszák. Sokkal jobb.
Tehát egy komédia műsort felkapott a 444, és most ezen lovagolnak, aha értem.
Kár, hogy fingjuk sincs miről beszél a műsorvezető, és milyen célja van ennek a műsornak.
Mi azért jobban kiéleztünk egy országot annak idején, nem csak 15 percre:
Stahl Judit Micuko.
Az hogy itt Hollandiában ebben a műsorban rendszeresen kifiguráznak egy-egy személyt, vallást, stb., az rendben van itt.
Egyébként meg nehogy azt higgyétek, hogy itt nincs baj, gond, itt is van bőven idióta, nem csak otthon vagy máshol.
a legtöbb szűk látókörű ember nálunk beéri annyival, hogy Hollandia=legális kábítószer használat.
nekik nem is kell ennél több, máris a magasságokba emelik a holland életszínvonalt.
pedig valójában elsők között lesznek ezek az északi országok, akik a saját multikulti/rózsaszínködös/füves liberalizmusukba belefulladnak néhány évtizeden belül.
13-as: "nem tudom ezek az északiak régen egy büszke nemzet voltak, mostanra meg már a maradék eszüket is elkábítószerezik úgy tűnik.
szánalmas ez az egész."
Úgy gondolod, be kellett kábítószerezniük a hollandoknak, hogy megvédjék a képviselőjüket, akire a teljes magyar kormánymédia gyűlölete zúdult?
Vagy ahhoz kellett kábítószerezniük, hogy felhívják a figyelmünket, az Eu nem csak egy kifizetőhely, hanem értékközösség is? És nem tartozik ezen értékek közé a demokrácia lebontása, és az Eu-s támogatások ellopása? Vagy hogy a kormány propagandamédiája hazudik, mint a vízfolyás? Esetleg ahhoz kellett kábítószer, hogy szembesítsék a hazug Origot, hogy Sargantininek van diplomája, mégpedig modernkori történelemből? Ezekhez a gondolatokhoz kellett kábítószer? És vajon milyen szer lehet ez? Adhatnának Orbán Viktornak is belőle. Mindannyian jól járnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!