Az Orbán kormány miért szereti molesztálni a hajléktalanokat? Mi élvezetüket lelik ebben?
Engem nem zavar, hogy rendetvágnak a csövik között.
Ideje már! Tudom a libsi értelmiséget nem zavarják a kolduló alkeszek aluljáróban, viszont én meglennék nékülük.
Főleg, hogy ilyen munkaerőhiány mellett ez egy VÁLASZTOTT életforma.
A fidesz stratégiája mindig az volt,hogy a kisebbségek ellen uszítja a többségi társadalmat.
Úgy általában a legkiszolgáltatottabb réteg ellen.
Amíg a többség elégedett,addig nekik jó.
A csőcselék(tömeg) ereje pedig mindig nagyobb,még ha nincs is igazuk,akkor is.
"Főleg, hogy ilyen munkaerőhiány mellett ez egy VÁLASZTOTT életforma."
Csakhogy a hajléktalanság nem kizárólag a munkanélküliségből adódhat.
Hiába van "munkaerőhiány",ahogy te nevezed,ha valaki nem képes dolgozni,mert mondjuk beteg.
Vagy hiába van "munkaerőhiány",ha nem lehet megélni a fizetésből.
Direkt írtam idézőjelbe a munkaerőhiány,ugyanis nem munkaerőhiány van,hanem rabszolgahiány.
Megszokták a munkáltatók,hogy éhbérért dolgoztatják az embereket,és nem akarnak többet fizetni,mert akkor ők nem mehetnek nyaralni külföldre,nem vehetnek drága autót,nem verhetik a pénzt drága kütyükre,szórakozásra.
Inkább tönkremennek,de akkor sem akarnak többet fizetn.
"Mindent vagy semmit"Ez a mottójuk.
Valódi munkaerőhiány akkor lesz,amikor majd dupla annyit fognak ajánlani egy állásért,csak dolgozzon valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!