Idősebbektől kérdezem hogy szerintetek milyen politikus volt Kádár János? Mit javitott és rontott az ország helyzetén?
9.
Anyám óvodapedagógus volt, és olyan reménytelen esetekkel küzdött, mint te.
12.
Közöd? Otthon is jól kerestem mindig.
10.
Lényeges különbség, hogy Kádárra és a kommunistákra a kutya nem szavazott választásokon.
"Anyám óvodapedagógus volt, és olyan reménytelen esetekkel küzdött, mint te."
Akkor jó elvtársnő volt. 8 osztálynak örültek, de már 6-al lehetett óvónő valaki anno. Minket vert az óvónéni ebben ki is merült a pedagógia. Egy káderezés és pártajánlás azért kellett anyádnak is ilyen hivatalos posztra....
15.
Anyám Vörös diplomával (ennek semmi köze a politikához, nem is volt párttag) végezte el a főiskolát. Cikkeket írt szaklapokba.
De nem értem, hogy jön ide a családom?
"Tehát te attól értesz egyet valakivel, hogy szavaztak-e rájuk választáson az emberek?"
Mondjuk úgy, sokat javít a szavahihetőségén. Tudom, most jön Hitler, őt is megszavazták. Ez benne van a pakliban. Attól Kádár rendszere még nem volt legitim egy napig sem.
"Minket vert az óvónéni"
Mondjuk ez hihető. Máig ható következményei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!