A fidesz vagy az mszp akar jót? És ha az egyik jót akar, akkor a másik miért akar rosszat?
10 -es En is igy gondoltam de a kotta mást mutat. A nyugati vezetők csak nem érzékelik vagy nem akarják érzékelni hogy hová haladnak ezzel a sok migránssal. A pénz ellopásról meg annyit, hogy amilyen pénzeket itt irnak egyesek az elképesztő /3-4 éves GDP/. A költségvetés nyilvános bárki tanulmányozhatja azt csak úgy ellopni nem lehet. A mindenkori ellenzék azért kiabál ilyeneket mert az állami megrendelésből a hozzájuk közel álló nagyvállalkozók vagy kimaradnak vagy kevesebb jut nekik. A mezei halandónak teljesen mindegy melyik cég csinálja az autópályát igy is
úgy is sokba kerül. És ha elég sokszor kiabálnak valamit akkor lesz aki elhiszi.
"Ez itten kérem Magyarország"
Nem kell itt pártoskodni, van az ELIT, ami csak magának akar jót, a csomagolópapír színe tökmindegy.
"Háát, egyik párt a másik"
A politika az érdekek tudománya. ENNYI!
"Mégis mi ebben az ostobaság?"
Úgy az egész.
"Ostoba az, aki ezt nem látja át."
Ostoba, aki ezt elhiszi. Mellesleg néha gondolkodni sem ártana.
1: menekült mióta szavazhat?
2: ha valaha kapna is állampolgárságot, miért szavazna pont a baloldalra?
jót akarnak ők, legalábbis ezt ígérik, aztán amikor actually hatalomra is kerülnek, valahogy mindig a fordítottját teszik annak, amit ígértek...
hát kérem, idehaza Abszurdisztánban megéri saját zsebre politizálni...
lehet engem is lepontozni a kormányimádó ostoba nyaloncoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!