Mit szóltok hozzá, hogy Orbánék idén már 354 menekültet engedtek be?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy ebben az országban egyedül a Fidesz az, aki bevándorláspárti, de hát ők közben meg azt szajkózzák, hogy ide egy bevándorló se jöhet, errefel itt telepítgetik be őket sunyiban, a kötvényes betelepítettekről meg nem is beszélve.
Szóval, hogy van ez kedves Fideszesek? Ilyenkor csak ezek felett úgy szemet hunytok és elnézitek ezt a kedves vezetőtöknek, vagy ezek után is bőszen migránsozni fogtok?
2018. okt. 10. 12:24
22/26 anonim válasza:
Láttam. Ezért kérdeztem tőled a következőt. Az EU csatlakozás előtt munkavállalási engedély kellett a magyar állampolgároknak is. Azt mondod akkor még egy szinten voltál iraki, szír, szomáliai stb emberekkel? :)
24/26 anonim válasza:
Akkor most körbeértünk? :) Szóval akkor te miért is vagy különb?
25/26 anonim válasza:
24.
Nem mondtam, hogy különb vagyok.
26/26 anonim válasza:
"Apa, kamiont vezetni a szírek és afgánok is tudnak. Mitől képzeled magad különbnek?"
Azt már tudjuk nagyon jól, hogy kamiont tudnak vezetni, benutatkoztak.
Ez jog kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!