Csak szerintem Gyurcsány a legjobb ellenzéki vezető?
Miben a legjobb? A hülyeségben?
Nos van Gyurcsótány, aki mint a Sehallselát Dömötör nyomatja a liberális maszlagot, hogy határontúliak ne szavazhassanak, de az iszlám migráncsok csak jöjjenek ide letelepedni.
Nos magyar embernek ilyenkor a bicska nyílik a zsebében. Szerintem az az okos, jó politikus, aki megtudja szólítani a választókat. Gyurcsótány csak a bölcsészfiókákat meg a nosztalgiázó komcsi nyuggereket tudja max megszólítani. Inkább maradna kussba a migráncs-témában és észérvekkel támadná Orbánékat, de szerintem ehhez ő túl hülye.
"Nem a kedvencem de a többiekhez képest ő a legharcosabb."
A harc helyett esetleg fordíthatna figyelmet arra, hogy az emberek megkedveljék, mert így négy év múlva is 5%-t fog harcolni.
"mert így négy év múlva is 5%-t fog harcolni."
Vagy még annyit se!
Csak akkor, ha
1. megszünteti az egykulcsos adót.
2. Eltörli a megalázó, kihasználó, méltatlan, éhbérért közmunkát.
3. Visszaállítja a munkanélküli segélyt egy évre.
4. A segély (FHT) felemeli 50 ezer forintra, és úgy hogy ne kelljen közmunkázni.
5. Visszahívja az IMF-et, vegyünk fel hitelt a migruciknak építessünk egy szép házat, s mellé egy afrikai éttermet, ahol kedves gyomruknak megfelelő étek kerül tányérukra.
Röviden: könnyítse meg a dolgozni nem akaró magyarok, és cigók életét. Erről szól, ez a lényeg. Ez lenne a könnyebbik út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!