Mi történik mostanában a magyar ellenzéki politikában?
Lehet rosszul látom, de mintha eltűnne az ellenzék. Ráadásul, mintha direkt csinálnák. Nem hiszem, hogy ennyi iskola elvégzése és sok esetben több évtizednyi politikai tapasztalat után sem tudnák, hogyan kell felállni, a választási pofon után.
Olyan, mintha a jelenlegi ellenzék pontosan azt akarná, hogy a Fidesz maradjon kormányon még jó pár cikluson át, sőt mindegyiken 2/3-dal.
Tudom lesznek, olyan válaszok, hogy így Fidesz, meg úgy korrupció, de ez mégsem magyarázza ezt a politikailag öngyilkos hozzáállást, ami jelenleg folyik.
Ismét #8:
"A Fideszre meg szarok, nem érdekel, "
Akkor miért visszhangzod Orbánt?
Bazki, azt hiszed, valamikor is érdekelt bármelyik politikus hazudozása?
A hetvenes évek elején szavaztam, mert megkaptam a személyi igazolványom és tetszett a dolog, aztán a rendszerváltáskor, mert naivan azt gondoltam, lehet belőle valami jó is, meg most, mert nem csípem az idegeneket.
A többi engem soha nem érdekelt, és nem is fog, ahogy az idióta videód sem, vagy a kormánypárt baromságai.
Nekem semmivel sem lesz jobb, akármelyik párt kerül hatalomra, nekem tökmindegy, de legalább smutzige auslanderekkel ne nyomorítsanak bennünket, csak ennyit szeretnék, a többi nem érdekel.
"Bazki, azt hiszed, valamikor is érdekelt bármelyik politikus hazudozása?"
"Azt hiszik, hogy kamu a migráns kérdés, pedig valóságos, én sem akarok tömeges bevándorlást, más sem, de ezt nem akarják megérteni."
Ha vennéd a fáradtságot, és 11:30 tól néznél 1 percet, akkor rájönnél hogy avval hogy migránspártinak mondod az ellenzéket, Orbán tömény hazugságát szajkózod!
Kell egy ellenségkép? Ezzel az a baj, hogy hazugság!
#13 vagyok:
Ez ugyanaz, mintha azt mondanám hogy fasiszta vagy, és börtönbe veled!
Ja, hogy nem vagy az? Ki a f...zt érdekel?
Erről kussolok, és nyomatom az ellenkezőjét!
A fasiszták sem érdekelnek, a ruszkik sem, meg az amcsik sem, nem tudod felfogni?
Ha nem akarok törökökkel együtt élni, már fasiszta vagyok?
A kedves szüléd fasiszta!
Te most nem érted, vagy nem akarod megérteni???
Az ellenzék NEM MIGRÁNSPÁRTI, B..SZD MEG!
Ez ORBÁN HAZUGSÁGA!
Ennyire átmosták az agyad?!
Felőlem szónokolhat mindenki, ahogy akar.
Az utóbbi évtizedben sokat voltam külföldön, van szemem, látom mi történik, nem kell hozzá videó, meg senki propagandája, nem akarom, hogy itt is az legyen, mint máshol Európában.
Ennyi.
Nem e?
Mindig ellene voltak annak, amit a parlamentben az idegenek áradata ellen meg kellett volna tenni!
AZ éppen elég.
Ez rendben is van!
Az ellenzék sem akraja! Érted már?
Az ellenzék Orbánt akarja eltakarítani, és nem egyenlő a migránsokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!