Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van és lesz az indexxel?

Mi van és lesz az indexxel?

Figyelt kérdés

Objektív válaszokra vagyok kiváncsi.

Azt vettem észre az elmúlt napokban hogy kisebb káosz alakult ki. Nálam ezzel a támogatósdival csak rossz pontot szereztek, lehet hogy kihátráltak az index mögül?

Elképzelhetőnek tartjátok hogy meg fog szűnni a közeljövőben vagy esetleg kormánypárti lap lesz belőle?

2018. okt. 3. 10:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

9-es!

"Orbánban lenne minimális emberség" - akkor nem rabolta volna ki és rohasztotta volna le az országot.

Megvolt a hatalma és támogatása (talán a tehetsége is), hogy egy jól működő, fejlődő, jövővel rendelkező országot csináljon és igazi államférfi legyen - nem tette.

2018. okt. 3. 11:17
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Én azt szeretném, ha kizárólag kormánypárti média lenne az országban, ami egységet és hazafiasságot teremt, nempedig széthúzásra agitál, mint az index.
2018. okt. 3. 12:21
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Aki nem lát bele a kártyákba, az csak találgat v. a reményeit fejezi ki, aki belelát a lapokba, az nem fogja a gyakorin megírni mi várható.

Én nagyon tudnék rajta mulatni, ha megszűnne, de ezzel csak a libsik kapnának maguknak egy újabb mártírt, pedig a kormánynak ehhez semmi köze. Az indexet eltartani nem a kormány feladata, hanem maguknak kell megoldaniuk a piacról, vagy az olvasóik segítségével. Ilyen egyszerű. Vagy ott kell kalapolni, ahonnan a 444-et is etetik. Tudnék rajta kacagni, ahogy bizonygatják, hogy márpedig ők függetlenek.

2018. okt. 3. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

"Én azt szeretném, ha kizárólag kormánypárti média lenne az országban"

Aha, és pártnak kizárólag a Fidesz legyen, a szavazást töröljük el mert amúgy sincs értelme, hiszen nincs média ami más pártokról tájékoztat.

Sokszor nem is értem mi van a hozzád hasonlók fejében, felőletek kiárusíthatják az országot is nem akartok tudni semmiről.. A lakájmédiák csak kizárólag a kormánynak szimpatikus dolgokat írják meg, így meg azt csinálnának a háttérben amit akarnak.

2018. okt. 3. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

"Aha, és pártnak kizárólag a Fidesz legyen, a szavazást töröljük el mert amúgy sincs értelme"

Ezzel is egyetértek.

2018. okt. 3. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Kétlem hogy bármi pénzügyi probléma lenne náluk. Szerintem ezzel az egésszel csak felmérték hogy mennyi elvakult olvasóik vannak. Gondolom majd levonnak ebből következtetéseket és az szerint fogják majd szerkeszteni a tartalmakat.
2018. okt. 3. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
#12 "egységet és hazafiasságot teremt" = agymosó
2018. okt. 3. 14:00
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

van aki komolyan beveszi ezt a kéregetősdit amit az indexnél nyomatnak most?

ez semmi másról nem szól, minthogy mártírt csináljanak magukból, és eljátsszák a hattyúk halálát az olvasóiknak.

mindenki tudja még a ballibek is hogy az index soha nem volt független, és soha nem is lesz.

felesleges is ezen lovagolni.

érdekes módon mikor Simicska kezében volt a cég és korlátlan anyagi forrást biztosított a Fidesz fikára, nem sírt egyik füves indexes újságírónak sem a szája.

a független újságírás nem arról szól, hogy kizárólag csak kormány ellenes tartalmakat gyártunk (márpedig az indexnél ez jelenti a függetlenséget)

soha egy olyan cikket nem olvastam tőlük, amiben elismerik a Fidesz sikereit amit 8 év alatt elértek.

amúgy meg küldhetnek nekik 100 milliót is, mert egy olyan baloldali politikusnak mint pl Gyurcsány akinek közel 1 milliárd az éves bevétele, kétlem hogy hiányozna az a pár tíz milliónyi morzsa amit elajándékoz egy kormányellenes médiának.

2018. okt. 3. 14:59
 19/22 anonim ***** válasza:
38%

#18 "a független újságírás nem arról szól, hogy kizárólag csak kormány ellenes tartalmakat gyártunk "

Így van! Az index rendszeresen cikkezik a jobbik, maszop, és a többi ügyeiről is, ezt csak egy nagyon sötét ember tagadhatja le, mert a keresőbe a pártneveket írva kijönnek.

"soha egy olyan cikket nem olvastam tőlük, amiben elismerik a Fidesz sikereit amit 8 év alatt elértek."

Egy két apróságról amit sikernek lehet nevezni, írtak. Az a te bajod, hogy nem olvastad, vagy letagadod. De nem sokat ért el a kormány az elmúlt 8 év alatt, ha csak az egyre több adót, korrupciót, mutyit nem nevezzük eredménynek.

2010-ben azt hittem fletónál csak jobb lehet, de rosszabb lett sajnos. Magyarország kihagyja a világgazdasági konjunktúrával, és EU támogatás maximumokkal járó lehetőségeket, mert az mszmp narancsos "nemzeti" szárnya szétlopja.

2018. okt. 4. 00:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Simicska kezében soha nem volt, pont egy olyan konstrukciót talált ki, hogy övé az opció, de az újság tőle független lesz - ennek az volt az egyik oka, hogy ha ő bukik, ezt nem tudja bekebelezni Orbán (és ez így is lett).
2018. okt. 4. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!