Mi van és lesz az indexxel?
Objektív válaszokra vagyok kiváncsi.
Azt vettem észre az elmúlt napokban hogy kisebb káosz alakult ki. Nálam ezzel a támogatósdival csak rossz pontot szereztek, lehet hogy kihátráltak az index mögül?
Elképzelhetőnek tartjátok hogy meg fog szűnni a közeljövőben vagy esetleg kormánypárti lap lesz belőle?
9-es!
"Orbánban lenne minimális emberség" - akkor nem rabolta volna ki és rohasztotta volna le az országot.
Megvolt a hatalma és támogatása (talán a tehetsége is), hogy egy jól működő, fejlődő, jövővel rendelkező országot csináljon és igazi államférfi legyen - nem tette.
Aki nem lát bele a kártyákba, az csak találgat v. a reményeit fejezi ki, aki belelát a lapokba, az nem fogja a gyakorin megírni mi várható.
Én nagyon tudnék rajta mulatni, ha megszűnne, de ezzel csak a libsik kapnának maguknak egy újabb mártírt, pedig a kormánynak ehhez semmi köze. Az indexet eltartani nem a kormány feladata, hanem maguknak kell megoldaniuk a piacról, vagy az olvasóik segítségével. Ilyen egyszerű. Vagy ott kell kalapolni, ahonnan a 444-et is etetik. Tudnék rajta kacagni, ahogy bizonygatják, hogy márpedig ők függetlenek.
"Én azt szeretném, ha kizárólag kormánypárti média lenne az országban"
Aha, és pártnak kizárólag a Fidesz legyen, a szavazást töröljük el mert amúgy sincs értelme, hiszen nincs média ami más pártokról tájékoztat.
Sokszor nem is értem mi van a hozzád hasonlók fejében, felőletek kiárusíthatják az országot is nem akartok tudni semmiről.. A lakájmédiák csak kizárólag a kormánynak szimpatikus dolgokat írják meg, így meg azt csinálnának a háttérben amit akarnak.
"Aha, és pártnak kizárólag a Fidesz legyen, a szavazást töröljük el mert amúgy sincs értelme"
Ezzel is egyetértek.
van aki komolyan beveszi ezt a kéregetősdit amit az indexnél nyomatnak most?
ez semmi másról nem szól, minthogy mártírt csináljanak magukból, és eljátsszák a hattyúk halálát az olvasóiknak.
mindenki tudja még a ballibek is hogy az index soha nem volt független, és soha nem is lesz.
felesleges is ezen lovagolni.
érdekes módon mikor Simicska kezében volt a cég és korlátlan anyagi forrást biztosított a Fidesz fikára, nem sírt egyik füves indexes újságírónak sem a szája.
a független újságírás nem arról szól, hogy kizárólag csak kormány ellenes tartalmakat gyártunk (márpedig az indexnél ez jelenti a függetlenséget)
soha egy olyan cikket nem olvastam tőlük, amiben elismerik a Fidesz sikereit amit 8 év alatt elértek.
amúgy meg küldhetnek nekik 100 milliót is, mert egy olyan baloldali politikusnak mint pl Gyurcsány akinek közel 1 milliárd az éves bevétele, kétlem hogy hiányozna az a pár tíz milliónyi morzsa amit elajándékoz egy kormányellenes médiának.
#18 "a független újságírás nem arról szól, hogy kizárólag csak kormány ellenes tartalmakat gyártunk "
Így van! Az index rendszeresen cikkezik a jobbik, maszop, és a többi ügyeiről is, ezt csak egy nagyon sötét ember tagadhatja le, mert a keresőbe a pártneveket írva kijönnek.
"soha egy olyan cikket nem olvastam tőlük, amiben elismerik a Fidesz sikereit amit 8 év alatt elértek."
Egy két apróságról amit sikernek lehet nevezni, írtak. Az a te bajod, hogy nem olvastad, vagy letagadod. De nem sokat ért el a kormány az elmúlt 8 év alatt, ha csak az egyre több adót, korrupciót, mutyit nem nevezzük eredménynek.
2010-ben azt hittem fletónál csak jobb lehet, de rosszabb lett sajnos. Magyarország kihagyja a világgazdasági konjunktúrával, és EU támogatás maximumokkal járó lehetőségeket, mert az mszmp narancsos "nemzeti" szárnya szétlopja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!