Vujity Tvrtko-n politikai megfontolásból van sapka, vagy alapból kezeli le a nézőket ezzel a furcsa mániával?
"
Akkor viszont ha nem hajlandó letenni a sapkát, talán inkább az állatgondozásban kéne neki munkát vállalni, ahol ez mindegy...."
Miért zavar ennyire ez téged egyébként?
Szerintem azért nem helyes fejfedőben lenni közszereplőként, mert akár tetszik-akár nem a nyilvánosság előtt szereplő ember minta lesz másoknak. És problémát okoz nekik ahogy követik.
Ugyanúgy, mint ahogy tévés főzőműsorban meg nem szabadna, hogy a szakácsnak előre lógjon a haja főzés közben.
Stb.
Ha valaki nincs békében a külsejével, a rádiókban is dolgozhat, és írhat is, a személyes mutatkozás helyett. Bár tényleg érthetetlen, mert akárhogy is néz ki, három napig tartana a csoda, aztán mindenki megszokná. Nyugodtan vállalhatná akár a kopaszságát, akár az összetört koponyacsontját. Ahogy elkezd valaki beszélni, úgyis már a szemét-száját nézi mindenki, nem?
Politikai megfontolás?
Hát lehet hullik a haja a sok hülye fideszestől. Más nem jut eszembe hirtelen erre.
Ha elverték volna úgy, hogy az maradandó, akkor az az ember, aki állítása szerint a "poklot megjárta", gondoljátok, nem mutogatná? Az lenne csak igazán a védjegye! :) Szimplán zavarja, h kopasz, ezt továbbra is tartom. Egyébként e tekintetben megértem. Zavaró is lehet, valóban.
Kérdező, (nem tartozik a kérdéshez, de...) ha rajtam múlna, az OK, h elegánsan kell öltözködnötök, de hogy nyáron nem lehettek rövidgatyában, azon tutira változtatnék. Számomra az fontos, h érezze komfortosan magát az, aki engem szállít, s rá van bízva a biztonságom. Ezen azért elgondolkodhatnának a főnökeitek!
"Rövidnadrágot felnőtt ember nem hord csak sporthoz vagy szafarihoz."
Értem. Tehát egy felnőtt pék is legyen hosszú nadrágban, és garbóban, meg nájlon sapkában a 200 fokban, mert nem safari? Vagy egy szar buszsofőr aki lenyom 12 órát. Vagy egy vasutas, vagy bárki, mert nem safarin van? Sapkás köcsögöt lehet mutogatni bemondóként csak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!