Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Küldenétek pénzt az index.hu-nak?

Küldenétek pénzt az index.hu-nak?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%

#8 azzal van baj, hogy instant hazugsággal kunyerálnak pénzt.

ugyanis az index soha nem volt független, és nem is lesz.

ennek ellenére úgy állítják be magukat, mint az egyetlen magyar független hírportál, és a függetlenségük megőrzése végett kell nekik adomány.

én végig olvastam a cikket, és nem értem hogy írhattak le benne ennyi hazugságot magukról.

tényleg butító hatással van egyesekre a túlzott marihuána fogyasztás.

2018. okt. 1. 23:31
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Maximum levélbombát...

Egy fillért nem küldök ennek a modernkori jereváni rádiónak, szűnjenek meg.

2018. okt. 2. 01:36
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Az index szerint szegények vagyunk mint a szar a fidesz miatt. Akkor meg mi a büdös f- ért kérnek pénzt a szegény néptől ha nincs miből?
2018. okt. 2. 01:46
 14/24 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem független, akkor mégis melyik párt kezében van, és mikor buzdította az embereket, hogy egy konkrét pártra szavazzanak?

Mint ez: [link]

Egyáltalán mit jelent a független?

2018. okt. 2. 02:39
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Már nekik is? Sorry, már küldtem Konok és Juhász Péternek. Nincs több.
2018. okt. 2. 06:24
 16/24 Molyember ***** válasza:
66%
Ha függetlenek, ha nem, ők legalább kérnek. Fideszes szokás lopkodni.
2018. okt. 2. 06:33
 17/24 anonim ***** válasza:
24%

Nem. Én inkább kérnék tőlük pénzt, És megígérem, hogy az nem Mészárosé lesz, nem utalom Panamába, hanem csak az enyém, és fejleszteni fogok belőle.

Egyébként dicséretes, hogy egy médium nem az állami hirdetések elmaradása miatt lamentál, hanem megpróbál a piacról, pontosabban az olvasói segítségével megélni. Ha ezt megpróbálta volna a népszabi, lehet, hogy még mindig léteznének (persze akkor eggyel kevesebb mártírja volna a baloldalnak). De pénzt nem küldök nekik, egy szélsőliberális médiumot a liberálisok dolga fenntartani.

2018. okt. 2. 07:24
 18/24 anonim ***** válasza:
22%

Miért nem mennek el dolgozni?

Olyan válasz nincs, hogy "anyád tudja, hogy kéregetsz?"

2018. okt. 2. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:
28%

Egyet is értenék veled alapvetően, ha ELŐTTE legalább megpróbálták volna az olvasóik számát növelni, rávenni őket, hogy fizessenek elő rájuk (mármint a Népszabira).

Először olyan lapot kellene csinálni aminek sok olvasója van és UTÁNA ezen olvasóktól pénzt kérni, hogy a lap működni tudjon. Az olvasók számával nőne a hirdetések száma is és akkor kevésbé lennének gondban.

De csak azért pénzt kérni az emberektől, hogy létezhessenek, holott nincsenek tömegek akik kíváncsiak is tájuk, úgy eléggé hiteltelen. De egyetértünk, ők legalább megpróbálják és az ad nekik pénzt aki akar. Én is adok pénzt alapítványoknak, holott nem szoktam foglalkozni a munkájukkal utána, miért ne tehetné meg bárki, hogy egy hírportálnak ad pénzt, még ha nem is olvassa.

2018. okt. 2. 08:25
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
#20! Az részletkérdés, hogy a népszabinak a kunyeráláshoz tenni is kellet volna valamit, hogy az sikeres lehessen. A lényeg az, hogy ők inkább bedobták a törölközőt, kimúltak senkit nem érdeklő mszp-hírmondóként, és mártírt csináltak magukból.
2018. okt. 2. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!