Kajcsira havonta mennyit költesz ill. költ egy magyar?
Az az életszínvonal mérvadója, hogy havi szinten mennyit tud az ember költeni. Megengedheted-e magadnak az éttermet mindennap vagy csak a hónap felében, harmadában esetleg alapanyagokból kell otthon főznöd. Az utóbbi kivételével nem is vagy szegény
Szóval nettó fizetésből nemlehet korrekt következtetést levonni, mert az albi vagy saját lakásnál a rezsi nagyon eltérő lehet. Aki 220-at keres, de 150 az albi és 25 a reszi nem is igazán tud megélni. Más pedig 90-ből saját lakás esetén is 25 rezsivel jól elvan. Többet tud étkezni.
Mennyi az a határ ami élelmister esetén szegénynek számít és mennyi ami normál ill gazdag?
"Én nagyjából 40-50 ezret költök kajára de most már elkezdtem főzni remélem olcsóbban kijövök majd."
Mért, eddig sütötted?
"Óoo...Tudsz zacsis levest tápólni egyész hónapba?"
Hová tudok tápolni? Az egész hónapba? "tápólni". Komoly.😃 Helyesen:...tápolni egész hónapban? Valahogy így... Főzök. Zacskós leves ki se jönne. Minőségi kenyeret sütök magamnak, ami rengeteg megtakarítás! Télen savanyítok káposztát. Mikor leáraznak valamit, ha szükségem van/lesz rá, sokat veszek belőle. Volt olyan, hogy annyi tésztát vettem, hogy megtakarítottam az eredeti árhoz képest 7.000ft-ot!
"Minőségi kenyeret sütök magamnak, ami rengeteg megtakarítás! Télen savanyítok káposztát."
Hajajj, vigyázz, mert erre egy pesti már simán rámondja, hogy vidéki paraszt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!