Soros György mért foglalkozik a migránsokal? Hiszen ő a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa
Soros György a világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa neki már nincs szüksége pénzre ezért nem hinném hogy a pénz miatt segítené a migránsokat.
Én a ő helyében élvezném az életet nem foglalkoznák semmivel pláne már ilyen korban.
De ő 88 évesen is azon munkálkodik hogy a migránsoknak jó legyen.
Mért csinálja ezt unatkozik vagy ő egy filantróp ember barát?
A kérdés jó!
Miért nem azzal foglalkozik Soros, hogy olyan értelmiséget foglalkoztat az elmaradott országokban akik fel tudják őket virágoztatni?
És akkor mi van? Arra költi a pénzét, amire akarja. Miben lenne jobb, ha a rászorulók megsegítése helyett sportkocsikat venne? Menekültek mellett az éhezőket, oktatást, hátrányos helyzetűeket... is segíti. Méghozzá milliárdokat költ jótékonyságra a saját vagyonából. (persze, hogy mennyire tisztességesen szerezte már más kérdés, de nem erről folyik a vita)
De ettől még sem ő, se a támogatott szervezet nem fogja elbírálni a menedékkérelmeket. Bár a Fideszes logika alapján, ha támogatok egy szervezetet, akkor az csakis az én álláspontomat fogja örökké követni. Még szerencse, hogy az ország vezetője nem ilyen megvesztegethető, elvégre csak rendszeresen utaztatja magánrepülőn focimeccsekre egy közbeszerzéseken induló vállalkozó.
Ő pusztán egy ellenségkép, amit a birkák ellen tudnak hergelni. Ha nem ő, akkor lenne más, de a gyűlöletpolitikák fenn kell tartani.
Már várom az ultimate Fideszes érvet, hogy sorosiszta vagyok. De nem én tanultam az öreg pénzén és voltam évtizedekig a jó haverja.
Gyűlöletből teszi, amit tesz.
Gyűlöli az arabokat, négereket és ezért támogatja, hogy elveszítsék azokat a keveseket, akik igénylik a változást, akik tesznek is valamit a sorsuk jobbra fordulásáért, akik élesztői lehetnek a társadalmi változásoknak. Konzerválni akarja az afrikaiak elmaradottságát, politikai elnyomottságukat és így leigázhatóságuk mellett tör lándzsát.
A leggazdagabbak tudnak csak kijutni a nyomor sújtotta világrészekről, akik az ő szervezetei által támogatott csempészbandák óriási sápját ki tudják pengetni. A Nike cipős 'nincstelenek' a ki tudja honnan összerabolt, zokniba vart dugipénzekkel kivonódnak a nyomorúság alól, a mezítlábasok meg, akiknek a falujukból sincs esélyük a szomszéd településre vánszorogni, meg így megmaradnak áldozati báránynak, a kénye kedvére a multiknak, akik rabolják a nyersanyagokat a világon mindenhonnan.
Gyűlöli az európai kultúrát is, amely túl békés volt a számára, de így fel lehet majd gerjeszteni a gyűlöletet, a marakodást az összeegyeztethetetlen Iszlám és keresztény kultúrák között.
Véget lehet vetni az ostoba fejlődésnek, az érdektelen békességnek, amivel senkit nem lehet feltüzelni, de így a széthúzással olyan marakodást lehet kelteni a becsületes és jó szándékú emberek között, ami egy külső, jól szervezett erő által bármerre irányítható.
Az egyetemein átmossák az emberei fejét, olyan ideológiát csepegtetnek beléjük, amivel globális hatalmat tud elérni a saját, vagy egy őt támogató szűk kör számára.
Azt is lehetségesnek tartom, hogy csak kirakatember, erre vall, hogy még az ENSZ szervezetét is sikerült meggyúrni a világ teljes átalakítására, ami egy globális hatalom eléréséhez az első lépcső.
Soros egyik legnagyobb vétke, hogy az Orbán-bandát kitaníttatta, a Fideszt feltőkésítette!
Különben meg: a világ 3. legnagyobb jótevője:
Szerintem is jó ember Soros György mivel ő a pénze egy részét más emberek megsegítésére fordítja.
Ez a 8 és fél milliárd dollár nagyon sok más milliárdos megis halna ha csak 1 milliárd dollárt is elvennének tőle.
Egyes Gazdag külföldi vagy magyar sztárok még egy forintot is sajnálnak adományozni.
Mint pl a Berki Krisztián aki csak magára költ luxus autókra stb
Kérdező!
Pont az a taktikája hogy a magadfajta rövidlátókat megtévessze a jótékonykodásával, miközben a háttérben megvalósítja önző céljait.
Pont az van, hogy nem ő segíti meg a migránsokat, hanem a mi nyakunkba akasztja őket!
Vedd már észre te szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!