Orbán Viktor miért nem tartja tiszteletben a magyar törvényeket?
Semmiféle törvényt nem sértett, egy focimeccs megnézése privát dolog, semmi köze a képviselőséghez.
Ráadásul a repülés ma már filléres dolog, ezek nem képviselnek komoly értéket.
Nem biztos, hogy akkora nagy összeg ez. Valami külföldi oldalon olvastam nemrég, hogy Amerikában jobb emberek azt csinálják, hogy egy együtt utazó - nyaraló társaság kibérel egy kisgépet. Ezek tehetős emberek, de annyira nem gazdagok, hogy legyen egy saját magángépük.
Így viszont, ha 6 - 8 - 10 fő összedobja, fejenként nem sokkal drágább az út, mint mondjuk egy hagyományos légitársasággal business class - on. És nincs tolongás, tumultuózus jelenetek a reptéren, csomag - mizéria, nem vagy menetrendhez kötve stb.
Bár Index, de még ők is azt írjál, hogy "noha még az Átlátszó sem tudja bizonyítani...".
Milyen törvényt nem tart tiszteletben OV?
Értem.
Szóval elterjedt egy hír, amit még az átlátszó sem tud bizonyítani, ugyebár, amelyik elterjesztette, hogy van olyan repülő amivel utazott egyszer Orbán és utaztak vele mások is - lévén bérelhető gép, meg van luxusjacht is amit szintén lehet bérelni és ami keresztezte ennek a repülőnek az útját.
Következtetés: Orbán nem tartja tiszteletben a magyar törvényeket.
Minek ide egyáltalán a sztori? Hiszen semmi összefüggés, semmi tény, bizonyíték még kevésbé, csak a szokásos zorbánozás.
Mindenkinek egyszerűbb lenne leírni. Orbánon ma megint nem volt sapka - tehát ellopta, diktátor, fasisztakomcsicigány stb. Mi is tudjuk, hogy baromság és hazugság, ti is tudjátok, akkor minek az egész?
Közben rájöttem. valamit le kell írni, hogy megkapják a fizetésüket érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!