Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Sargentini jelentésnek már nem olvasható a teljes és eredeti magyar szövege az interneten, csak egy erősen kiherélt változat, amiből pl. Tiborcz neve és az Elios is hiányzik?

Figyelt kérdés
Vagy 2 hete nekifutottam a szövegnek, Tiborcz neve szerepelt benne és az Elios cég is. De nagyon nehéz volt a szöveg (meg számítógépen olvasni sem könnyű, ha lapozni kell), gondoltam később még visszatérek rá. Sajnos nem mentettem le a szöveget. Ma újra nekifutottam volna, de már csak egy kiherélt változat található meg.

2018. szept. 24. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Most egy Sargentininek kell ezt észlelni, hogy a hülye állat Magyartól ellop minden a kibaxszott kormánya? No comment.
2018. szept. 24. 20:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval valóban, az eredeti jelentés magyar nyelven 68 oldal volt. Most már csak 26 oldalas változatok találhatók akár magyar, akár angol nyelven. Sem Tiborcz neve, sem az Elios nem szerepel egyikben sem.
2018. szept. 24. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ezen a linken megtalálhatod az EU hivatalos magyar nyelvű változatát.

ott van, a teljes jelentés az indoklással, melléklettel, a véleményekkel a bizotságból és az ottani zárószavazással.

Amit 2 hete láttál az nem valamelyik ballib portál által eléd tett változat volt, egy nyers fordítás és itt-ott kiegészített, rövidített változat?

2018. szept. 24. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget ugye te sem gondolod komolyan? Most nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy az eu honlapján ne volna fenn az egész, de csak mert nagyon késő van. De ugye szerinted azt kellene gondolnunk, hogy Orbán becsicskította az eu-t? Ugye jól gondolom?
2018. szept. 24. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:
19%

Angolul 66 oldal

[link]

Magyarúl 68 oldal

[link]

Hollandúl 70 oldal

[link]

Mind a eu oldalán van.

Kell esetleg még más nyelven?

Ennyit se tudsz megtalálni az eu oldalán?

Ami a lényeg az 77 pontból áll.

Se Tiborcz se Elios nincs nevesítve, utalás van rá, de látom még olvasni/értelmezni se tudsz.

"In 2017, OLAF found “serious irregularities” and “conflicts of interest” during its investigation into 35 street-lightning contracts granted to the company at the time controlled by the Hungarian Prime-Minister’s son-in-law."

"...35 olyan közvilágítási tárgyú szerződést illetően, amelyeket egy, akkoriban a magyar miniszterelnök veje által irányított vállalkozásnak ítéltek oda."

Semmi nincs kiherélve, sajna Te se.

2018. szept. 24. 22:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég! A pofám leszakad az iteni pontozóktól. Az most komoly, hogy valakit azért pontoztak le, mert belinkelte a szóban forgó PDF doksit(vagyis pontosan azt a dokumentumot, amit keresett a kérdező)? Miféle f...szkalapok vannak ezen a forumon???
2018. szept. 25. 02:03
 17/17 anonim ***** válasza:
95%
Ne foglalkozz velük, ez az oldal a hülyék paradicsoma.
2018. szept. 25. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!